Nezadovoljni su Vatrenim, pa dovode srpsku legendu!?

8.1.2015.
22:27
VOYO logo

Nakon osam i pol godina na Old Traffordu srpski je nogometaš prošlo ljeto prešao u milanski Inter, ali na San Siru se nije najbolje snašao. Prilično je izvjesno da će ove zime napustiti Nerazzurre, a sada se pojavila glasina da bi mogao zaigrati za omraženog rivala 'svog' Manchester Uniteda.

Dio medija na Apeninskom poluotoku navodi da se Inter sprema ponuditi 33-godišnjeg Vidića Liverpoolu u zamjenu za brazilskog veznjaka Lucasa Leivu. Koliko ima istine u ovome zasad nije poznato, ali nije tajna da Redsi ove sezone imaju velikih problema s obranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadali su se da će nedaće u zadnjoj liniji riješiti dovođenjem hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena koji je prošlo ljeto stigao iz Southamptona. No, Lovren se zasad ne snalazi najbolje na Anfieldu, konstantno je na meti kritika, pa otočki mediji nagađaju da će Liverpool tijekom siječnja ponovno pokušati pojačati obranu. Je li rješenje srpski veteran, saznat ćemo do kraja mjeseca…

Negdašnji vratar Barcelone i španjolski reprezentativac Victor Valdes karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu nakon što je u četvrtak potpisao 18-mjesečni ugovor s slavnim engleskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valdes (32) je u lipnju nakon 14 sezona napustio Barcelonu, no u međuvremenu je liječio tešku ozljedu križnih ligamenata koljena. Trener Uniteda Louis van Gaal mu je ponudio prvo da trenira gotovo dva mjeseca s momčadi, a sada i ugovor.

Iskusni Valdes bit će u Unitedu pričuva prvom vrataru, također Španjolcu Davidu de Gei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo