TALIJANSKA LEGENDA PORUČILA JUVENTUSU: / Mandžukić vam je dragocjen

Image
13.9.2016.
11:56
VOYO logo

Igrala je Milanova ikona za torinski klub od 1997. do 2001. godine, osvojila s njim i Seriju A i tamošnji Superkup, a i slavila konačnu pobjedu u Intertoto kupu. Dobro je Inzaghi i danas upoznat sa snagom talijanskog nogometa premda ga je trenerski put odveo u redove niželigaške Venezije. Samim time dobro je upoznat i sa snagom talijanskih prvaka kojima predviđa finale Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bayern i Juventus igrat će finale. Bayern ima sjajnu momčad i u Carlu Ancelottiju vrhunskog trenera. Juventus? Stiglo je njihovo vrijeme. Imaju izvrsne napadače. Smatram da im je Mario Mandžukić dragocjen kao i Gonzalo Higuain i Paulo Dybala. Napravili su dobar posao prodajom Pogbe i osnaživanjem napada Higuainom, veze Miralemom Pjanićem i obrane Madhijem Benatijom. Imaju samo jedan problem – ovaj put moraju otići do kraja. Osjećat će pritisak“, siguran je Inzaghi.

Juventus je dvaput otišao do kraja u prestižnom europskom klupskom natjecanju, 1985. i 1996. godine. Šest puta ostali su korak prekratki, a posljednji put u sezoni 2014/15 kada je bolja bila Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo