OPASNO MU RASTE VRIJEDNOST / Ante Rebić dugo nije dobio ovakve hvalospjeve, Talijani mu se naklonili i svima pojasnili koliko je važan ovom Milanu

Image
Foto: Profimedia

Obilježio je Milanov početak sezone

13.10.2021.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Iako u ovom trenutku nije u planovima Zlatka Dalića zbog svima poznatih razloga, Ante Rebić postao je jedan od ključnih igrača Milana. Pohvale za predstave u dresu talijanskog velikana stižu mu sa svih strana. Tuttosport ističe kako je Hrvat sazrio te da se sada zna prilagoditi potrebama momčadi.

Image
ŠTO REBIĆ MORA NAPRAVITI DA OPET BUDE VATRENI? /

Dobre igre neće mu biti dovoljne, evo što Dalić traži od njega

Image
ŠTO REBIĆ MORA NAPRAVITI DA OPET BUDE VATRENI? /

Dobre igre neće mu biti dovoljne, evo što Dalić traži od njega

"Ante Rebić je nepredvidljiv i prilagodljiv. Postao je ključni igrač na početku ove sezone. Preuzeo je ulogu središnjeg napadača i tako se prilagodio zahtjevima momčadi i trenera Piolija zbog odsustva Ibrahimovića i Girouda. Čini se da je napravio posljednji korak da bude apsolutni šampion. Njegova vrijednost premašila je 30 milijuna eura, a u paru s Leaom preuzeo je odgovornost u odsustvu gore spomenutih napadača", navodi Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju kako se bez problema adaptira na sve pozicije. Poznato jer da osim u sredini napada igra i na krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada kada su Ibrahimović i Giroud blizu povratka, on će sigurno i neke druge pozicije biti odlučujući igrač. Zabio je dva gola i upisao dvije asistencije u prvenstvu u Ligi prvaka te je Rebić zaslužan što je Milan dobro stoji u utrci za naslov. U Europi ij je samo naivnost spriječila da skupe dragocjene bodove", naglašava Tuttosport.

Mora se ispričati

Ako i nastavi briljirati u dresu Milana to mu neće pomoći da se vrati među Vatrene. Za to će morati napraviti prvi korak prema oporavku odnosa s izbornikom, jer u protivnom neće odjenuti dres reprezentacije. Barem ne dok je na klupi reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U reprezentaciju se ulazi s dobrim igrama i ponašanjem koje je u skladu s onim koje se traži u reprezentaciji. Neće nitko biti zakinut za reprezentaciju tko to zasluži svojim igrama, ponašanjem, izjavama. Nisam pričao s Rebićem, nije bilo kontakta. Petkoviću nisam zatvorio vrata, ni Rebiću ni Vrsaljku. Neće pomoći puno vike i galame, ja odlučujem, to je moja odluka, znam što odlučujem, ako ćemo se baviti onima koji nisu na popisu nećemo nikad biti gotovi. Svatko ima istu šansu boriti se za reprezentaciju", kazao je nedavno Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo