TO MU JE I DALIĆ NAPRAVIO / Rebić se konačno vraća u momčad Milana. Trener ima sasvim novu ulogu za njega i pitanje je hoće li mu se svidjeti

Image
Foto: Profimedia
12.9.2021.
10:54
Profimedia
VOYO logo

U nedjelju u kasnim popodnevnim satima na rasporedu je veliki talijanski derbi trećeg kola Serie A, između Milana i Lazija, koji u susret ulaze s maksimalnim učinkom iz prva dva kola i istim brojem bodova.

Očekuje se pun stadion, dakle oko 37 tisuća ljudi trebalo bi biti na tribinama jer to je maksimalno koliko epidemiološke mjere dozvoljavaju, a na terenu ćemo od prve minute, navodno, gledati i Antu Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Rebić u napadu

Talijanska Gazzetta dello Sport objavila je vjerojatni sastav za ovu utakmicu, a pišu kako trener Stefano Pioli namjerava vratiti Rebića u prvu postavu, ali nešto drugačijoj ulozi. Naime, Rebić će igrati na poziciji centarfora, odnosno, Gazzetta piše kako će Rebić biti "lažna devetka". Rebić je dobio priliku od prve minute jer je prvi napadač Olivier Giroud pokupio koronavirus i sada je Hrvatu konačno vrijeme da odigra dobro i vrati se u početni sastav.

Rebić je katkada znao igrati na poziciji napadača, a u toj smo ga ulozi vidjeli i kod Zlatka Dalića dok je još bio u reprezentaciji Hrvatske. Međutim, za Vatrene je na "devetki" igrao poprilično loše, pa se nadamo da mu se isto neće dogoditi i u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo