TALIJANI OBJAVILI: / Zdravko Mamić, predsjednik Dinama, u Milanu dogovara bogati transfer s Interom?!

Image
Foto: PIXSELL

Filip Benković novi je mladih talentiranih igrača na odlasku iz Dinama

10.5.2018.
8:55
PIXSELL
VOYO logo

Savjetnik GNK Dinama Zdravko Mamić, prema pisanju talijanskog Calciomercata, nalazi se u Milanu gdje sa čelnicima Intera pregovara o mogućem prelasku mladog stopera Filipa Benkovića iz Dinama u ovog talijanskog velikana.

MAKSIMIRSKA RASPRODAJA: Talijanski gigant pregovara s Dinamom oko transfera potentnog braniča, spominju se višemiljunski iznosi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su ranije Talijani pisali o ovom transferu, a sada donose kako se rasprava vodi oko visine odštete. Dinamo navodno traži čak 20 milijuna eura za mladog stopera te će Nerazzuri pokušati smanjiti zahtjeve 'modrih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benkovića opisuju kao stopera 1997. godišta koji je prema mnogima jedan od najboljih mladih igrača na toj poziciji u Europi. Benković će napuniti 21. godinu ovog ljeta u srpnju, a već je bio blizu Celtica, dok je Borussia Dortmund također pokazala interes, kao i Chelsea i Tottenham.

Ono što je zanimljivo, Talijani su Mamiću pripisali titulu predsjednika kluba, iako je poznato kako on nema nikakvu službenu funkciju u klubu, a trenutačno se nalazi pod optužbama da je financijski oštetio klub za oko 200 milijuna eura u prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo