'Sve osim dvije pobjede je veliko razočaranje'

Iako je prvotno Hrvoje Maleš zabranio igračima Hajduka da se priključe reprezentaciji, on će to ipak učiniti.

29.8.2011.
19:23
VOYO logo

Prvo je u petak na rasporedu Malta, a onda četiri dana kasnije u Zagreb stiže Izrael.

"Ne smijemo ih podcijeniti, tamo će biti teško igrati zbog vrućine. Ali, očekujem tri boda, svaki drugi rezultat bio bi razočaravajući. Idemo mi pobijediti ove dvije utakmice, siguran sam da ćemo nakon njih biti puno bliže odlasku na prvenstvo Europe", kaže Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizbježna tema u razgovoru s hrvatskim reprezentativcem bila je skupina Lige prvaka u kojoj se zajedno nalaze njegov Lyon i Dinamo.

"Nemojte puno o Ligi prvaka. Drago mi je što smo izvukli Dinamo, skupina nije jednostavna i Realu će biti teško, a mi se nadamo prolasku. Osobno, radujem se igranju na Maksimiru, žao mi je što s Dinamom nisam uspio izboriti Ligu prvaka. Bit će emocija, ali utakmica je utakmica", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić ovog je ljeta promijenio sredinu i priključio se Borussiju Dortmund. Ozljeda Kranjčara gura ga u prvi plan na Malti.

"Ne želim postati prvotimac zbog nečije ozljede. Idemo mi od prve minute krenuti što prije zabiti pogodak Malti, onda će sve biti puno lakše. Ta tri boda bit će nam poticaj za dvoboj protiv Izraela", zaključio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108280051006 arti-201108240259006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo