'Sve mi se gadi, zauvijek bih nestao iz Hrvatske!'

Ovoga puta sve je prošlo u vedrom raspoloženju i bez kravala. Na 3.

1.3.2011.
0:14
VOYO logo

Izvršni dopredsjednik Dinama i najjači Markovićev čovjek bio je u žurbi, ali ipak nije izdržao da se u prolazu ne obrati novinarima.

"Sve ovo što se događa u hrvatskom nogometu mi se gadi, jako gadi i da mi nogomet nije toliko dao i da nisam od nogometa toliko puno dobio, odmah bih zauvijek nestao iz hrvatskog nogometa, ma i iz hrvatske države. Ovaj Savez je u zadnjih dvadesetak godina postao jednim od najozbiljnijih nogometnih saveza ikada u svijetu. Ne razumijem tolike napade i optužbe na ljude koji vode ovaj Savez", počeo je Mamić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, i sada na ovome Izvršnom odboru pod točkom 'financije', vidjeli smo koliko je HNS dobro vođen. Žao mi je što se sve ovo događa u našem nogometu i morat će proći godine i godine da bismo opet zadobili povjerenje. Smeta mi podjela krivice između dviju strana u borbi za Savez, ne podjela krivice, nego i optužbe prema sadašnjim čelnicima HNS-a", dodao je Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li njegov sin zaista u sukobu interesa kako stoji u dopisu Ministarstva prosvjete znanosti i športa, Mamić je pomirljivim tonom rekao:

"Ovako stoje stvari... moj sin nije ni u kakvom sukobu interesa, on nije sudjelovao niti u jednom transferu u ili iz Dinama. No, taj zakon je tako napisan da se zaista može shvatiti da je moj sin u sukobu interesa, stoga ću on uskoro doći u HNS i vratiti licencu. Eto, da mu ja ne radim probleme", zaključio je Dinamov gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo