Svaki tjedan incident jedan: 'On je umobolan!'

Iako ima tek 20 godina, napadač Manchester Cityja Mario Balotelli već sada može napisati podeblju knjigu o svojim incidentima.

25.3.2011.
19:35
VOYO logo

Mario Balotelli očito ne može bez svoje slike u novinama i na portalima. Čovjek koji je punio talijanske medije sukobima u Interu s trenerom Joseom Mourinhom i kojeg su talijanski navijači vječito maltretirali zbog boje kože, već po dolasku u Englesku je postao miljenik tamošnjih tabloida.

U prvim danima svog boravka u Cityju razbio je svoj skupocjeni Audi R8 vozeći se na trening, a nedugo nakon toga je spavao sa supermodelom dok je njegova djevojka bila pod istim krovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna je zabavio svijet uoči susreta s Dinamom iz Kijeva jer nije znao odjenuti marker, a kasnije je na istoj utakmici dobio crveni karton, pomogao svom klubu da ispadne iz Europske lige te razljutio čelnike kluba i zaradio ogromnu kaznu.

Sada je osvanuo na naslovnicama vodećih engleskih medija jer je napravio show u ekskluzivnom talijanskom restoranu San Carlo u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli tamo objeduje svake večeri, a prije koji dan je napravio scenu kada je ugledao kako iz toaleta izlazi Jenny Thompson, prostitutka s kojom je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney varao svoju suprugu Coleen, te počeo urlati: '"Rooney, Rooney!"

To mu nije bilo dovoljno pa je počeo pritom pokazivati u muškarca koji joj je pravio društvo Sama Bircha i glasno mu se smijati u lice, nakon čega mu je bacio maline u lice i nagovarao ga da izađu iz restorana i potuku se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušao mi je saviti ruku. Čela su nam se dodirivala jer nisam htio uzmaknuti. Psovao me na talijanskom, a tada su dotrčali konobari i odvukli me unutra. Ponašao se nenormalno. Iskreno, ja mislim da je on umobolan", izjavio je Birch o Balotelliju, koji je nakon incidenta sjeo u svoj bijeli Maserati i odjurio u nepoznatom pravcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo