USPRAVNI DO KRAJA / Suze i respekt! Navijači uz Vatrene i u porazu: 'Moramo biti ponosni'

Image
Foto: Pixsell.hr

'Samo da kažem svaka čast za Hrvatsku, Vi ste pokazali kako se igra kako se bori za svoju Domovinu', napisala je jedna navijačica, a ostali su se složili s njom

13.12.2022.
23:26
Pixsell.hr
VOYO logo

Hrvatska je teško stradala od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Poraženi su Vatreni s visokih 3:0 nakon što su pogađali Messi jedanput i Alvarez dva puta. Nakon pola sata igre, Južnoamerikanci su stigli u vodstvo s bijele točke, a nakon manje od deset minuta povisili su prednost iz kontre koju je realizirao Alvarez.

U drugom dijelu Dalić je sve bacio u napad no Argentina je dovršila posao nakon fantastične solo akcije Messija koji je sve pripremio za još jedan gol Alvareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski san o naslovu prvaka je gotov, no navijači po svemu sudeći nisu razočarani i čvrsto stoje uz Vatrene.

Image
JEDNOM TUGA DRUGOM VESELJE /

Jedan LM10 slavi, drugi tuguje: Pogledajte lica najboljih igrača obje momčadi nakon utakmice

Image
JEDNOM TUGA DRUGOM VESELJE /

Jedan LM10 slavi, drugi tuguje: Pogledajte lica najboljih igrača obje momčadi nakon utakmice

'Vi ste pokazali kako se igra kako se bori za svoju Domovinu'

"Čestitke Argentini, mi idemo dalje, sad bar pola svijeta zna gdje je i tko je Hrvatska"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"RESPECT CROATIA! Dva puta uzastopno među četiri najboljih ekipa i sada ponovno priliku imati, nakon 1998. i 2018. godine, ponijeti medalju kući.. VOLIMO TE CROATIJO I PONOSNI SMO NA TEBE!  Čestitke Argentini".

Image

"Glavu gore i u borbu za medalju, ponosni na naše dečke jedino mi je zao sto je jedan pojedinac preokrenuo tijek utakmice i nije imao iste kriterije prema obje ekipe. Sudac nas zeznuo prije 4 godine, sudac ga zeznuo danas. Ali sta ćemo, idemo dalje. Najbolja poklon za rođendan bio bi mi da osvojimo srebro. Sretno u subotu!!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je teško za hrvatske navijače no strašno sam ponosan na ovu ekipu. Argentina je uvijek favorit i Hrvatska je igrala tvrdo i dobro se držala. Sad momčad treba držati glavu gore i uzeti broncu. Sretno."

'Fizički i taktički su bili bolji'

"Samo da kažem svaka čast za Hrvatsku, Vi ste pokazali kako se igra kako se bori za svoju Domovinu , Kako bi volio da ste pobijedili večeras ali kako je tako je, Glavu gore nek priča tko sta hoće ali ste najjači, Bosna je uz vas i cijela Krajina. Ne daj te se"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"A šta sad? Među 4 najbolje ekipe na dva prvenstva za redom ispred velikog broja velikana koji nas brojčano šišaju 10 puta. Žao mi samo Modrića što nije finalom riješio karijeru u reprezentaciji. Sad mora igrati još 4 godine"

"Fizički i taktički su bili bolji, treba priznati poraz i ostati dosljedan sebi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Vam gospodo na svemu. Jedna mala ali ponosna zemlja je dva puta zaredom u samoj završnici...velika je to stvar, ni svjesni nismo koliko VELIKA."

"HVALA VAM VATRENI"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glupe greške, ali nema veze...moramo biti ponosni, ljudi imamo šanse i dalje biti 3. cilj je bio proći grupu...dečki glavu gore vi ste svoje napravili kako god završilo!!!"

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo