MODRIĆEV NASLJEDNIK / Majer razočaran nakon dvoboja s Argentinom: 'Ubio nas je jedanaesterac...'

Image

'Teško je nakon toga vratiti se u igru protiv tako kvalitetne i iskusne reprezentacije kao što je Argentina', konstatirao je Lovro Majer nakon dvoboja

13.12.2022.
22:56
VOYO logo

Sve moramo napraviti u utakmici za treće mjesto kako bi zadovoljni napustili prvenstvo, komentirao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer nakon polufinalnog poraza od Argentine (0-3).

"Glupo je valjda komentirati i sada se žaliti, ali mi mislimo da je trebao biti korner prije prvog pogotka i jedanaesterca. Isto tako, nisam siguran da je bio jedanaesterac. Moramo čestitati Argentini, zasluženo su nas pobijedili. Bilo je 3-0, tome se nema što dodati", izjavio je Lovro Majer i potom odgovorio je li postojao umor nakon teške četvrtfinalne utakmice protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nije bilo umora. Ubio nas je jedanaesterac, a potom i brzi drugi pogodak. Teško je nakon toga vratiti se u igru protiv tako kvalitetne i iskusne reprezentacije kao što je Argentina. Nama ostaje utakmica za treće mjesto i moramo napraviti sve kako bi ovo prvenstvo napustili zadovoljni. Napravili smo puno toga i zato bi bilo lijepo da bude sretan kraj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo