Suspenzija sokirala navijace: Iz Dinama sve objasnili!

Senzacionalno je zvucala vijest iz glasnika ZNS-a kako je MNK Futsal Dinamo dobio suspenziju ZNS-a zbog duga od 6.995 kuna, ali iz 'navijackog Dinama' su odmah objasnili o cemu se radi.

12.9.2014.
9:41
VOYO logo

Zagrebacki nogometni savez u svojem je najnovijem glasniku (od 10. rujna) objavio kako je MNK Futsal Dinamo suspendiran je zbog duga sluzbenim osobama u iznosu 6.995 kuna.

Nakon spektakla na Salati u kojem su izazvali divljenje aktualnih reprezentativaca, koji su poput Barceloninog Rakitica pozeljeli takvu atmosferu i na Maksimiru, ovakva vijest uznemirila je navijace, a v.d. predsjednika kluba Jura Fabijanic je objasnio problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dug prema sucima i delegatima iz prijasnje sezone, kada je klub bio pod starim vodstvom i to je najnormalnija procedura. Nema nikakvih problema, nema potrebe za brigom i senzacionalnizmom. Koliko sam upucen, staro vodstvo je vec podmirilo taj dug u petak rano ujutro".

Sto se dvorane tice, u kojoj ce MNK Futsal Dinamo biti domacin u nadolazecoj sezoni navijaci uskoro mogu ocekivati i novosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo idem na jedan sastanak, nadam se da cemo uskoro imati dobre vijesti."

1. MNK Futsal Dinamo - MNK Siscija 2. MNK Kozakiv - MNK Futsal Dinamo 3. MKN Futsal Dinamo - MNK Petrinjcica 4. MNK Zagreb 92 - MNK Futsal Dinamo 5. MNK Futsal Dinamo - MNK Agram Extreme 6. MNK Rugvica - MNK Futsal Dinamo 7. MNK Futsal Dinamo - MNK Patriot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo kolo je na rasporedu 10. ili 11. listopada 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo