dobro je prošao /

Suigrač Nikole Vlašića preživio tešku prometnu nesreću: 'Pravo je čudo da je živ'

Image

Lanzini je u West Ham stigao još 2015. godine te je igrao i pod palicom Slavena Bilića. Ukupno je odigrao 193 utakmice te zabio 28 golova.

1.4.2022.
10:25
VOYO logo

Nogometaš West Hama Manuel Lanzini (29) se u srijedu poslijepodne zaputio na trening službenim automobilom. Vozio ga je njegov vozač, ali u jednom trenutku na brzoj cesti izgubio je kontrolu nad automobilom koji je proklizao, zabio se u drvo pa završio na boku.

Svjedoci kažu da je izgledalo dramatično, automobil je bio uništen, ali čudo je spasilo ovaj dvojac. Argentinski nogometaš i njegov vozač izašli su iz automobila bez većih ozljeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravo je čudo da je uopće živ prema onome što sam ja čuo", rekao je za Sun neimenovani svjedok pa dodao

 "Nevjerojatno je koliko su sreće i Lanzini i vozač imali da nisu poginuli. West Hamovi igrači često koriste vozače, posebno oni koji žive u gradu. Bili su na brzoj cesti pa je sve moglo završiti jako tragično. To samo pokazuje da, bez obzira koliko novca imaš, svi smo jednako ranjivi u ovakvim situacijama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lanzini je u West Ham stigao još 2015. godine te je igrao i pod palicom Slavena Bilića. Ukupno je odigrao 193 utakmice te zabio 28 golova. Međutim nikada nije zaigrao s klubom u Ligi prvaka, a taj san lovi ove sezone. Čekićari su sjajno kotirali za mjesto koje vodi u LP, ali uslijed nekoliko poraza, pali su na sedmo mjesto s 48 bodova pa četvrtoplasirani Arsenal, čija pozicija vodi u Ligu prvaka, bježi šest bodova uz dvije utakmice više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo