SUDAČKI PREVID ODLUČIO EUROPSKU DRAMU U SALZBURGU: / Ova situacija pokazuje zašto je potrebna videotehnologija u nogometu

Image
Foto: Screenshot Twitter

Sudačkim pogreškama svjedočili su i navijači Marseillea i RB Salzburga

4.5.2018.
9:30
Screenshot Twitter
VOYO logo

Marseille izborio je finale Europske lige nakon produžetaka upisavši poraz od RB Salzburga 1-2 nakon što je u prvom susretu slavio 2-0. Austrijski sastav je u 90 minuta izjednačio rezultat iz prve utakmice, no gosti su u produžetku zabili za prolaz.

ATLETICO MADRID I MARSEILLE U FINALU EUROPSKE LIGE! Costa presudio Arsenalu, Salzburg pokleknuo tek u produžecima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će odlučivati penali, OM je u 116. minuti zabio za plasman u finale. Payet je ubacio iz kornera, a Rolando zabio za 2-1.

Sporna je situacija koja je dovela do kornera. Naime, očigledno je kako lopta nije trebala biti za goste iz Francuske jer odbijena od njihovog igrača te je morao biti dosuđen gol-aut. Navijači domaćih poludjeli su kada su vidjeli snimku, ali sudac Sergej Karasev je i već ranije napravio kiks jer nije dosudio kazneni udarac za Marseille nakon što je hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car igrao rukom u šesnaestrcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je jasnije, nakon ovih pogrešaka, ali i onih u Ligi prvaka, kako je VAR apsolutno potreban sucu u najvišem rangu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo