OVO SE ČEKALO / Sudačka komisija odgovorila na prozivke: 'Ponašanje službenih osoba apsolutno je neprihvatljivo'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Iz Rudeša je objavljeno žestoko priopćenje, o kojem smo već pisali, a sada je stigao i odgovor sudačke komisije koji prenosimo u cijelosti

6.12.2023.
11:31
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Pobjednika nije bilo u jedinom nedjeljnom susretu 17. kola HNL-a, u Kranjčevićevoj ulici nogometaši Rudeša i Lokomotive su odigrali 0-0. Prvo veće uzbuđenje u nastavku dogodilo se u 57. minuti kada je Rudeš ostao s igračem manje na terenu, isključen je Vanja Vukmanović. Napeto je bilo u tim trenucima u Kranjčevićevoj ulici pa je sudac Zebec deset minuta kasnije pokazao još dva crvena kartona ljudima s domaće klupe, a između ostalih je teren morao napustiti i Josip Šimunić.

Image
OVO ĆE ODJEKNUTI /

Novi napad iz HNL kluba na sudačku komisiju: 'Nećemo šutjeti, nevjerojatno je kako nas se uništava'

Image
OVO ĆE ODJEKNUTI /

Novi napad iz HNL kluba na sudačku komisiju: 'Nećemo šutjeti, nevjerojatno je kako nas se uništava'

Iz Rudeša je objavljeno žestoko priopćenje, o kojem smo već pisali, a sada je stigao i odgovor sudačke komisije koji prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slijedom odluke Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza o redovitim objavama tumačenja i interpretacije pojedinih situacija s utakmica SuperSport Hrvatske nogometne lige, objavljujemo sudačku analizu 17. kola SuperSport HNL-a - objavio je HNS.

RUDEŠ - LOKOMOTIVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdane Disciplinske sankcije suca utakmice u minutama 33’, 56’ i 67’ na predmetnoj utakmici apsolutno su ispravne na temelju Pravila nogometne igre. KNS HNS-a očekuje od sudaca prilikom izdavanja disciplinskih mjera primjenu tehničkih naputaka i jasan govor tijela suca utakmice, što je u ovim primjerima izostalo. 

Nesportsko ponašanje službenih osoba u tehničkom prostoru Rudeša slijedom spomenutih incidenata apsolutno je neprihvatljivo. KNS HNS-a podsjeća suce da su obavezni primjenjivati smjernice Uefe, KNS HNS-a te djelovati u cilju zaštite “slike” same utakmice, nogometa u globalu, zaštite elitnog hrvatskog natjecanja i Hrvatskog nogometnog saveza u cjelini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo