Ma nije moguce: Ne zanima ga Real ni 110 milijuna eura!?

Proslo je ljeto Luis Suarez svim silama nastojao otici iz Liverpoola, a najvise su se kao moguce destinacije spominjali Real Madrid i Arsenal.

1.5.2014.
18:35
VOYO logo

Klub s Anfielda nije, medutim, htio ni cuti za mogucnost njegova odlaska, a to se na kraju pokazalo dobrim za obje strane. Liverpool je imao sjajnu sezonu i dva kola prije kraja Premierlige vodi borbu za naslov, a Suarez je dosad zabio 30 golova u prvenstvu, a nedavno je proglasen i najboljim igracem sezone u Engleskoj.

Posljednjih se tjedana opet spominje mogucnost da Real tijekom ljeta krene u lov na urugvajskog nogometasa i to s rekordnim odstetnim iznosom od 110 milijuna eura, no sada ni on sam igrac nije zainteresiran za odlazak iz Liverpoola s kojim je u prosincu produljio ugovor do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan ovdje, a i moja obitelj je sretna. Ne brinite, nista se nece dogoditi. A ako uspijemo osvojiti Premierligu i vratiti trofej kuci, to bi bilo cudesno, bilo bi to ispunjenje sna", rekao je Suarez u razgovoru za urugvajsku televizijsku postaju Canal 10.

//www.youtube.com/embed/R40_TDSmb70

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A san koji je spomenuo je malo poljuljan prosli vikend kada je Liverpool kod kuce porazen od Chelseaja (0-2). Redsi sada moraju docekati kiks Manchester Cityja koji sve drzi u svojim rukama, odnosno pobjede u preostale tri utakmice bi ga odvele na tron. Najteze bi ''gradanima'' moglo biti upravo predstojeci vikend kada gostuju kod Liverpoolova gradskog rivala Evertona.

"Jos uvijek sam uzrujan zbog poraza od Chelseaja. Bilo je frustrirajuce, nismo mogli pronaci prostor u napadu, a napravili smo i pogreske koje su nas kostale. Svi smo bili previse nervozni i izgubili smo kontrolu. Sada se nadamo da ce City izgubiti bodove negdje. Nikad se ne zna, u Premierligi je sve moguce", dodao je 27-godisnji napadac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo