Vatreni predstavljen kao pravo pojačanje: 'Ima dobru lijevu nogu!'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Strinić (27) predstavljen je kao novi igrač talijanskog prvoligaša Napolija s kojim je potpisao ugovor na 3,5 godine.

5.1.2015.
18:18
VOYO logo

Strinić je na stadion San Paolo stigao bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s ukrajinskim prvoligašem Dnjiprom u čijim redovima je proveo posljednje četiri godine.

"Strinić ima kvalitetu i siguran sam kako će nam biti od velike koristi. Ima dobru lijevu nogu, fizički je u dobrom stanju, ali još nije spreman za svih 90 minuta igre. Uvjeren sam kako će brzo zaigrati", izjavio je Napolijev trener Rafa Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac će u Napoliju nositi dres s brojem 3, a mogao bi debitirati već u utorak u susretu protiv Cesene. U ponedjeljak je ugovor potpisao i napadač Manolo Gabbiadini (23) koji je stigao iz Sampdorije.

//www.youtube.com/embed/g4ABgCXYK_k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gabbiadini može igrati na četiri pozicije što nam otvara niz mogućnosti. Razgovarali smo, otkrio sam mu svoje planove i možemo biti zadovoljni jer smo doveli dva kvalitetna igrača," dodao je Benitez.

Napoli se uoči nastavka sezone nalazi na četvrtom mjestu sa 27 bodova, koliko ima i Lazio na trećoj poziciji. Vodi Juventus sa 39 bodova, tri više od drugoplasirane Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo