ŠTO SE DOGAĐALO NA SINOĆNJEM DRAMATIČNOM SASTANKU? / Operativac HNS-a objasnio nam je odluku koja je odjeknula Hrvatskom

Image
Foto: PIXSELL

'Još uvijek se ne zna tko će biti izbornik. To je na izvršnom odboru i on će odlučiti, odnosno donijet će sigurno najbolju moguću odluku za sve'

11.9.2019.
7:45
PIXSELL
VOYO logo

Nenad Gračan više nije izbornik U-21 Hrvatske. Sinoć u Šibeniku, nakon poraza od Škotske na Šubićevcu, Gračan je podnio ostavku na spomenutu funkciju.

Gračanov stolac se dugo tresao

Gračanu već dugo stolac na kojem u HNS-u sjedi nije najstabilniji, a poraz protiv Škotske u kvalifikacijama za Euro potpuno ga je rasklimao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon utakmice, po dolasku u hotel, sastali su se izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i Nenad Gračan te su nakon kraćeg razgovora donijeli odluku koja je, očito, najbolja za sve.

Sastanak nakon poraza

Javio nam se Kustić rano jutros iz Šibenika kako bi nam rekao što se to točno dogodilo sinoć u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon poraza od Škotske Gračan i ja smo se našli na sastanku, porazgovarali i on je prihvatio da je to najbolje rješenje i ponudio ostavku. Ja mu se i ovim putem zahvaljujem na svemu što je dosad napravio na klupi mlade reprezentacije. Vjerujem da ćemo sad uzeti neko vrijeme i IO HNS-a donijet će odluku o novom izborniku mladih Vatrenih", kazao nam je ključni HNS-ov operativac Marijan Kustić i nastavio:

'Još uvijek se ne zna tko će biti izbornik. To je na izvršnom odboru'

"Još uvijek se ne zna tko će biti izbornik. To je na izvršnom odboru i on će odlučiti, odnosno donijet će sigurno najbolju moguću odluku za sve. Nakon konzultacija siguran sam da će odluka o novom izborniku biti najpovoljnija za sve, za Hrvatsku i mladu reprezentaciju", zaključio je Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska U-21 reprezentacija u utorak navečer na Šubićevcu u Šibeniku nije imala sreće u dramatičnoj kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2021. protiv Škotske (2:1), iako je vodila do 80. minute. Više o tome možete pročitati - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo