ŠTO DANAS RADI LEGENDARNI RONALDINHO? / Nakon zatvora i financijskog kolapsa, možda vas iznenadi u kakvom je stanju sada

Image
Foto: Profimedia

Ronaldinho je u paragvajskom zatvoru morao provesti 171 dan i državi je morao isplatiti 157 tisuća eura jamčevine

4.1.2021.
13:49
Profimedia
VOYO logo

Prije malo manje od godinu dana nogometni svijet ostao je šokiran viješću da je legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho završio u paragvajskom zatvoru. Ronaldinho je priveden jer je koristio lažnu putovnicu, koja je pak kasnije poslužila istražiteljima da raskrinkaju cijelu kriminalnu mrežu koja uz lažiranje dokumenata još i "pere" novac.

Uglavnom, Ronaldinho je u paragvajskom zatvoru morao provesti 171 dan i državi je morao isplatiti 157 tisuća eura jamčevine, a po izlasku se, na iznenađenje mnogih, potpuno oporavio. Naime, španjolski AS piše kako Ronaldinhu danas, zapravo, jako dobro ide i kako je prijavio oko pet milijuna brazilskih reala zarađenih od snimanja reklama, što je otprilike oko 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Brazilian retired football player Ronaldinho arrives at a hotel in Asuncion where he and his brother will serve house arrest after a judge ordered their release from jail on April 7, 2020. A judge in Paraguay ordered the release of Ronaldinho and his brother Roberto Assis into house arrest after the siblings spent almost exactly a month in jail awaiting trial on charges of using false passports to enter Paraguay. Lawyers for the men posted bail of $1.6 million., Image: 512893762, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Norberto DUARTE / AFP / Profimedia

Ronaldinho danas opet uživa u životu, snima reklame i spotove, sve, dakako, na račun svojih slavnih nogometnih dana. No, da je i dalje u financijskim problemima, je. U Brazilu mu je blokirano čak 57 nekretnina, a on i brat su na sudu zato što su ih gradili u zabranjenim zonama i zato što su uništavali zelene površine. Sud od njih traži osam i pol milijuna dolara i imaju zabranu napuštanja zemlje, a žalba im je odbijena. Upravo zbog te zabrane Rolandinho je putovao s lažnom putovnicom i na koncu završio u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo