'ŠTO ĆETE VI NAMA DAVATI DIJAGNOZE': / Iz Juventusa besramno napali hrvatske liječnike, pa shvatili da su u krivu!

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija i u nadolazeće će izazove, utakmice protiv Islanda i Sjeverne Irske, krenuti bez Juventusova krilnog napadača Marka Pjaca.

10.11.2016.
16:36
VOYO logo

Bivši Dinamov nogometaš nije sudjelovao ni u pobjedama protiv Kosova (6-0) i Finske (1-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a razlog je ozljeda potkoljenične kosti zbog koje je još uvijek izvan pogona. Upravo su priroda i težina ozljede tema oko koje je došlo do razmimoilaženja u mišljenjima između hrvatskih i Juventusovih liječnika.

Image
GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: /

Juventus objavio priopćenje s lošim vijestima o Vatrenom

Image
GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO: /

Juventus objavio priopćenje s lošim vijestima o Vatrenom

'Bolji liječnici nego u Realu i Barceloni'

"Pjaca je došao na pripreme reprezentacije i na pregledu smo vidjeli da ima frakturu potkoljenice. Liječnici iz Juventusa su nas prvo napali, rekli da što ćemo mi njima davati dijagnoze, no nakon povratka Pjace u Torino shvatili su da smo mi bili u pravu", rekao je za Večernji list ravnatelj bolnice Sv. Katarine Igor Borić koji surađuje s hrvatskom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši reprezentativci koji igraju u stranim klubovima ugovorima su primorani da sve zahvate moraju raditi vani, no naši igrači ne pristaju na nikakve operacije dok ne čuju i naše mišljenje. To je dokaz koliko nas cijene. Uvjeravam sve da ovdje imamo jednako dobre, rekao bih i bolje liječnike nego u Realu, Barceloni, Juventusu i nekim drugim svjetskim klubovima", dodao je dr. Borić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Juventusa zasad nema konkretnih informacija o tome kada bi se Pjaca mogao vratiti na teren. Još jedno reprezentativno okupljanje je propustio, a tek će dodatni testovi pokazati kada bismo ga ponovno mogli gledati u akciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo