Veliko iznenađenje u sastavu Vatrenih!

Ne, neće izbornik hrvatske nogometne reprezentacije u boj protiv Srbije poslati nekog 17-godišnjaka. Igor Štimac došao je na originalnu ideju kako pokrpati 'rupu' na lijevom boku naše momčadi...

3.9.2013.
16:43
VOYO logo

Srbija i Hrvatska će u petak u 20.45 sati na Marakani igrati još jednu od onih antologijskih utakmica, tim više što se u Beogradu očekuje užarena atmosfera, pun stadion i ekipa Srbije koja će sigurno biti jača od one u Zagrebu.

U toj prvoj utakmici Hrvatska je slavila 2:0, ali i Srbija je imala svoje šanse i u beogradsku utakmicu ulazi s napadačkim pristupom, jer ionako nema što izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tom ozračju očito već neko vrijeme razmišlja i Igor Štimac, koji je na posljednjem treningu reprezentacije na lijevom boku uigravao dosad neviđenu kombinaciju - Domagoja Vidu, robusnog braniča koji je do sada igrao isključivo u sredini obrane ili na desnom boku. No, Štimac je očito odlučio zatvoriti sve prilaze našem golu, osigurati prvo leđa, a pa onda razmišljati o golu protivnika.

Vida bi trebao osigurati upravo tu sigurnost u zadnjoj liniji, i beskompromisno se postaviti prema bočnim prodorima srpskih brzanaca, Markovića, Sulejmanija i Tošića. Alternacije na lijevom boku su ofenzivnije orijentirani Hrvoje Milić koji je ovoga ljeta iz Istre prešao u Rostov te ovoga vikenda u dresu novog kluba zabio pravu golčinu, te Ivan Strinić, koji, čini se, ipak neće moći nastupiti zbog ozljede gležnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo