STIGLA PRVA REAKCIJA IZ RUSIJE: / Trener Krasnodara biranim riječima govorio o Dinamu; 'Čeka nas težak obračun'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ove sezone prvi put u povijesti nastupili su u skupini Lige prvaka

14.12.2020.
15:13
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u 16-ini finala Europske lige igrat će protiv Krasnodara odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Momčad vodi 37-godišnji trener Murad Musajev, a glavne zvijezde momčadi su švedski napadač Marcus Berg, brazilsko krilo Wanderson, francuski veznjak Remy Cabella, nizozemski veznjak Tonny Vilhela, te brazilski napadač s ruskom putovnicom Ari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo posljednjih godina nije bio dobar samo u hrvatskom prvenstvu nego i u europskim natjecanjima. Lani su u grupnog fazi Lige prvaka osvojili pet bodova u skupini s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, a ove se sezone osvojili skupinu Europske lige. Siguran sam da nas u 16-ini finala čekaju teški i zanimljivi obračuni", poručio je Musajev nakon ždrijeba.

Krasnodar je debitirao u europskim kupovima u srpnju 2014. godine u kvalifikacijama Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih šest godina najveći europski iskorak napravili su 2017. i 2019. probivši se do osmine finala EL. Prije tri godine ispali su od Celte Vigo, a 2019. od Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone prvi put u povijesti nastupili su u skupini Lige prvaka osvojivši treće mjesto što im je osiguralo prolazak u Europsku ligu.

Kao nositelj Dinamo će imati i prednost domaćeg terena, pa će prvi susret 18. veljače igrati u gostima, a uzvrat 25. veljače na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo