ŠTETA ŠTO NJEGA NEĆE BITI: / Par sati prije utakmice oglasio se Vatreni koji će Daliću protiv Francuske itekako nedostajati

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U Madridu je 21. svibnja obavio također lakši operacijski zahvat

14.10.2020.
18:24
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski branič ŠimeVrsaljko (28) obavio je u petak u Madridu lakši operacijski zahvat na lijevom koljenu, zbog čije ozljede nije igrao gotovo cijelu 2019. godinu.

"Podvrgnuo se artroskopskoj resekciji (odstranjivanju) ožiljaka na lijevom koljenu. Odmah će početi s fazom oporavka uz fizioterapeutski tretman", priopćio je Atletico Madrid prije nekoliko dana .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojasnili kako je riječ o rutinskoj intervenciji koja je dio oporavka tog koljena, no odbili su dati procjenu kada bi se mogao priključiti suigračima na grupnom treningu.

Vrsaljko se pak u srijedu oglasio na Instagramu gdje je objavio fotografiju na kojoj pozira sa štakama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uskoro na cilju”, poručio je na što su reagirali Darijo Srna, Jan Oblak, Soudani i ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je u veljači 2019. operirao koljeno u Belgiji, a početkom ove godine priključio se Atléticu za kojeg je upisao posljednji nastup 11. ožujka protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

U Madridu je 21. svibnja obavio također lakši operacijski zahvat kojim mu je odstranjen dio materijala nastalog operacijom u Belgiji. Premda je taj zahvat također trebao biti rutinski, oporavak se zakomplicirao pa Vrsaljko u lipnju i srpnju nije trenirao s momčadi, a u kolovozu je bio zaražen koronavirusom, pa je Atlético završio sezonu bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo