SRUŠILI VELIKANA: / Genoa ostvarila iznenađujuću pobjedu u tučnjavi na Luigi Ferrarisi

Image
Foto: AFP

Nogometaši Genoe ostvarili su drugu pobjedu u novoj sezonu talijanske Serie A, svladavši u nedjelju na svom stadionu favorizirani Milan s 1-0 (1-0).

27.9.2015.
15:08
AFP
VOYO logo

Zahvaljujući pogotku švicarskog reprezentativca Blerima Džemailija iz slobodnog udarca u 10. minuti, Genoa je prekinula niz od tri poraza, a istovremeno je spriječila Milan da u osam dana ostvari i treću pobjedu. Vratar Milana Diego Lopez bio je nemoćan kod pogotka, jer je lopta na putu prema njemu pogodila nekog od njegovih suigrača i prevarila ga.

Image
Foto: AFP

Mario Balotelli

Podijeljeno čak devet žutih i jedan crveni karton

Bio je to i konačan rezultat utakmice na kojoj je sudac Tagliavento podijelio čak devet žutih i jedan crveni karton. Zbog udaranja laktom u 42. minuti je isključen Milanov srednji branič Alessio Romagnoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je sa šest bodova na 13. mjestu ljestvice Serie A, dok je Milan s devet bodova na 10. mjestu. Od 15 sati započinju još četiri utakmice 6. kola u kojima se sastaju Bologna - Udinese, Sassuolo - Chievo, Torino - Palermo i Verona - Lazio. Od 20.45 sati u derbiju kola sastaju se Inter - Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo