POBUNE U SUSJEDSTVU /

Srpski mediji: 'Torcida veličala Oluju i progon Srba iz Hrvatske', kako je moguće da slave dan oslobođenja svoje zemlje..?

Image

Oluja je operacija koja je dovela do konačnog sloma srpskih pobunjenika

5.8.2022.
12:33
VOYO logo

Nogometaši Hajduka su preokretom došli do pobjede rezultatom 3-1 nad portugalskom Vitorijom u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige u četvrtak na Poljudu pred 33 000 gledatelja što je ujedino i najveća posjećenost u cijelom pretkolu. Pogotke za Hajduk su postigli Sahiti, Melnjak i Krovinović što Bijelima donosi odličan položaj pred uzvrat u Portugalu za tjedan dana.

Image
VAŽNA POBJEDA /

Pogledajte ogromno slavlje Hajdukovih nogometaša nakon zaslužene pobijede protiv Vitorije

Image
VAŽNA POBJEDA /

Pogledajte ogromno slavlje Hajdukovih nogometaša nakon zaslužene pobijede protiv Vitorije

Utakmicu je obilježio i Torcidin transparent u kojem su se Splićani prisjetili Oluje, na platnu je stajala poruka:  "Dok su korijeni zemlje čuvali suze i znoj, oni su ganjajući svjetlo išli u nemoguć boj. Oluja '95", pisalo je. Svaki put kada se na bilo kakav način veliča ovaj vojni pokret, mediji u Srbiji se odmah javljaju i traže ogromne kazne za takvo dijelo što potvrđuje ova rečenica koju prenosi Alo: "Bruka i sramota. Navijači Hajduka veličali Oluju. Zbog ovoga moraju biti žestoko kažnjeni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pažnju privukao je sramotan transparent posvećen Oluji'

"Sramotan transparent u Splitu: Navijači Hajduka veličali Oluju. Na krcatom Poljudu veliku pažnju privukao je sramotan transparent posvećen Oluji. Tijekom drugog poluvremena vatrene pristalice Hajduka razvukle su transparent kojem nije mjesto na stadionu" također piše srpski Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veličali Oluju i progon Srba iz Hrvatske'

"Navijači Hajduka veličali Oluju tijekom europske utakmice, Navijači Hajduka iz Splita razvili su u četvrtak navečer, tijekom utakmice protiv Vitorije Guimaraes, sramotan transparent. Njime su veličali Oluju i progon Srba iz Hrvatske.", poručuje Telegraf

'Strašan zločin se veliča'

"Bruka i sramota. Navijači Hajduka veličali Oluju. Zbog ovoga moraju biti žestoko kažnjeni", stoji u naslovu. U tekstu se nastavlja: "Navijači Hajduka iz Splita razvili su skandalozan transparent na utakmici protiv Vitorije Guimaraes na kojem su veličali progon Srba tijekom Oluje. Nastavlja se sa sramotnom propagandom iz cijele Hrvatske. Strašan zločin se veliča, a ostaje vidjeti na kojoj će još tribini osvanuti transparenti poput ovog.", piše Alo.

Oluja je operacija koja je dovela do konačnog sloma srpskih pobunjenika. Oslobođeno je više od 10 tisuća četvornih kilometara sjeverne Dalmacije, Like, Banovine i Korduna, u operaciji je sudjelovalo oko 200 000 branitelja. Ostaje pitanje što to Srbiji smeta, Hrvati samo slave svoj dan, Dan mira, pobjede i domovinske zahvalnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo