Srbi luduju: 'Eliminirajte životinju iz sporta! Mjesto mu je u kavezu!'

Tri dana nakon utakmice na Marakani, ona je i dalje glavna tema sportskih medija u Srbiji.

9.9.2013.
10:19
VOYO logo

"Eliminirajte životinju Josipa Šimunića iz sporta jer mu je mjesto u kavezu, a ne na travnatoj podlozi na kojoj samo majstori mogu igrati nogomet i zabavljati ljude", piše Alo.rs.

Šimunićev start i dalje nazivaju najbrutalnijim u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski kasap umalo je ubio Miralema Sulejmanijana Marakani. Nemamo nikakvu dilemu. Ovo je najgori prekršaj ikad napravljen nad nekim nogometašem na svijetu i nema veze što je to bio napad Hrvata nad Srbinom. Prava je sreća što je naš reprezentativac preživio krvnički napad manijaka s Maksimira", stoji u tekstu.

//www.youtube.com/embed/I-VFM57FoUM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da je Sulejmaniju nakon toga puknuo kostobran te da ima ogroman hematom na nozi.

"Najviše iz ljudskih razloga, naš list apelira na disciplinske organe FIFA-e da dobro pogledaju snimku i ne dopuste čovjeku koji je narušio fair-play za koji se zalažu da se provuče s dvije, tri ili četiri utakmice suspenzije. Ni maksimalnih 12 utakmica kazne nije dovoljna sankcija za onakav krvnički start. Izbacite ga doživotno iz nogometa zbog djece koja trebaju odrastati gledajući majstore, a ne kasape", zaključuju u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Šimunićev start najbrutalniji u povijesti nogometa, malo tko će se složiti. Treba se samo sjetiti što je Martin Taylor napravio Eduardu, pa je kažnjen s tri smiješne utakmice suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo