SRPSKI MEDIJI I DALJE U HAJCI NA NJEMAČKOG SUCA: / Lopov i prevarant koji je režirao jedan od najbizarnijih golova svih vremena

Image
Foto: AFP

Felix Brych i dalje je tema mnogih srpskih medija

25.6.2018.
12:27
AFP
VOYO logo

Njemački nogometni sudac Felix Brych ne izlazi iz srpskih medija koji mu zamjeraju način na koji je dijelio pravdu tijekom ogleda Švicarska – Srbija (pobjeda Švicarske 2-1). Posebno se pritom naglasak stavlja na nedosuđeni jedanaesterac na Mitroviću.

Netalentiran za nogomet

Kurir se tako pita otkud dva milijuna eura na računu čovjeka koji je 'zavio Srbiju u crno' i koji 'dijeli nepravdu pod okriljem FIFA-e'. Opisujući Brycha izvor navodi da se 'izjašnjava kao heteroseksualac, da ne puši, ne pije i nikada se nije tetovirao. Nije bio talentiran za nogomet', a vezano uz stanje na njegovom bankovnom računu piše da 'zarađuje više od nekih svjetskih bekova', podsjeća da 'nikada nije zabio gol u karijeri, nikada nije pucao jedanaesterac', ali i da 'jedan nije dosudio. Jedan koji je Srbiju doveo na korak do ispadanja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic, pak, navodi da je šok koji su doživjeli navijači Srbije ništa u odnosu na onaj koji su doživjeli navijači Hoffenheima u utakmici protiv Bayera u jesen 2013. Situaciju koju možete vidjeti malo niže stavlja izvor u kontekst prekršaja na Mitroviću za što se navodi da je 'samo nastavak tradicije za ovog njemačkog suca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beusan mu daje za pravo

Usput, gostujući na HRT-ovoj emisiji Zabivaka sudački ekspert Mateo Beusan upitan je za komentar te situacije za koju i Robert Prosinečki smatra da je krivo odsvirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko koga drži? Svi se drže i pametni sudac sudi za obranu. Ja prvo vidim da napadač drži svog prednjeg braniča, i to je završena priča. Prvi je učinio faul i sudac sudi za obranu. Ja sam objasnio zašto ga nikad u životu ne bih sudio i uvijek u ovakvim situacijama prednost dajem obrani", kazao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo