veliki treneri /

Srpski izbornik o Dalićevoj izjavi: 'Svi znaju kakvi su odnosi na ovim prostorima'

Image

Delegacije reprezentacija susrele su se na recepciji u hotelu prilikom prijave u smještaj

1.4.2022.
11:12
VOYO logo

Zlatko Dalić i izbornik Srbije, Dragan Stojković "Piksi" susreli su se jučer u Dohi. Tamo se nalaze zbog ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u Kataru koji će se održati danas od 18 sati. Delegacije dvije reprezentacije susrele su se na recepciji u hotelu.

Dalić je jučer u Dohi razgovarao sa srpskim izbornikom Piksijem Stojkovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću Srbiju, jaki ste. Nikome neće biti lako sa Srbijom. Igrate dobro i tvrd ste orah. Ne može svatko napraviti to što ste vi napravili u Portugalu. Slično kao i mi, imate puno dobrih igrača koji igraju u velikim klubovima. Piksi je to dobro složio kao što smo i mi složili naše. Srbija je opasna reprezentacija", rekao je Dalić na Stojkovićevo pitanje koga ne bi volio vidjeti u ždrijebu.

Dan kasnije Stojković se osvrnuo na ove Dalićeve riječi. "Prihvaćam to kao normalno, ništa spektakularno. Poznati su naši odnosi na ovim prostorima. Mislim da je i iz tog razloga, a ako je zbog kvalitete? Onda mu hvala na komplimentu, na nama je da se dokazujemo i da to što on misli, da on i ne griješi", rekao je Stojković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da bi nešto napravio, moraš prvi korak napraviti, proći grupu. Tko god da bude u grupi, cilj će ostati da prođemo, nema tu alibija. Bit će jakih ekipa definitivno. Cilj je da odemo u osminu finala. Zato smo ovdje. Mundijal je nešto što te tjera da daš i što misliš da ne možeš."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo