VIDEO: / Kapetan Hrvatske pogodio nemoguće!

U derbi utakmici 10. kola ukrajinske Premierlige nepobjedivi Šahtar je još jednom uzeo puni plijen. U Donjecku je ovom prilikom ukrajinski prvak pobijedio Dnjipro 2:1...

29.9.2012.
10:14
VOYO logo

Junak utakmice je bio hrvatski reprezentativac Darijo Srna koji je u 80. minuti pogodio za 2:1. Dočekao je Srna loptu volejem, na vrhu šesnaesterca, a lopta je uz "žabicu" završila u mreži gostujuće momčadi. Bio je to predivan pogodak, u pravom trenutku, za ogromno veselje navijača i igrača na Donbass Areni. Bio je to prvi Srnin pogodak u prvenstvu ove sezone, ali i drugi unutar šest dana budući da je zabio i jedan kijevskom Dinamu u pobjedi 4:1, u utakmici domaćeg Kupa.

Inače, u ogledu Šahtara i Dnjipra se svašta događalo. Gosti su vodili, Šahtar je brzo izjednačio i potom propustio realizirati dva jedanaesterca (Fernandinho i Luiz Adriano), ali je sve ipak dobro završilo po njih zbog sjajnog gola hrvatskog reprezentativca. "Nikako ne možemo kriviti Fernandinha i Luiz Adriana. Htjeli su najbolje, ali su promašili penale. Događa se. Oni su zabili toliko pogodaka dosad", rekao je Srna i nastavio: "Bila je ovo teška utakmica, a i znali smo da će biti tako. Dnjipro je dobra momčad. No, naš i njihov raspored je drugačiji, umorniji smo bili prije utakmice i za vrijeme borbe. Ali, srećom, sve je dobro završilo. Samo je to bitno". Dodao je Srna na kraju: "Je, zbilja sam zabio pravu golčinu. Dobro sam dočekao loptu, sjajno je sve završilo. Bitno je samo da su tri boda ostala doma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo