SRNA PRVI PUT PRIZNAO DA NIJE HTIO OTIĆI U BARCELONU: / 'Odbio sam ih s 34 godine i nije mi žao'

Image

Također, Srna se prisjetio i posebno emotivne utakmice protiv Turske na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj. Bila je to utakmice prije koje je Dariju umro otac, no on je ipak odlučio igrati

5.2.2021.
19:22
VOYO logo

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna prvi je put javno priznao da je, dok je još igrao u redovima Šahtar Donjecka, odbio ponudu da pređe u redove Barcelone.

Srna je u intervjuu za emisiji "Mojih top 11" srpskog voditelja Nebojše Petrovića razgovarao o mnogim temama, a ponajviše je zaintrigirala činjenica da nije htio igrati u redovima katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam, odbio sam Barcelonu s 34 godine. Ovo je prvi put da javno to priznajem. A kad njih jednom odbiješ, ne zovu te više. Tako je odlučilo moje srce. Šahtar je bio tad u ratnom stanju, došli smo u Kijev i igrali smo tamo dvije godine. Imao sam osjećaj da ću iznevjeriti navijače, ali predsjednik kluba mi je rekao da će poštovati moju odluku kakva god ona bila. Odbio sam ih i nije mi žao“, objasnio je Srna.

Emotivna utakmica

Također, Srna se prisjetio i posebno emotivne utakmice protiv Turske na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj. Bila je to utakmice prije koje je Dariju umro otac, no on je ipak odlučio igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to teška situacija za mene. Ta je utakmica bila posebna, a dogodilo se ono što se nažalost događa u životu, umro mi je otac. Skupio sam hrabrost i dao ocu obećanje da ću do kraja odigrati Europsko prvenstvo", prisjetio se Srna.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo