legenda vatrenih /

Srna posjetio Poljud i pričao o ratu, ždrijebu i borbi za titulu u HNL-u

Image
Foto: Profimedia

Darijo Srna je posjetio Poljud i razgovarao s novinarima o brojnim temama

1.4.2022.
14:38
Profimedia
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš i bivši kapetan naše reprezentacije, Darijo Srna (39) posjetio je dom "svog" Hajduka Poljud i pritom s novinarima razgovarao o aktualnim temama. Srna je do nedavno živio u Ukrajini, gdje je radio kao sportski direktor Šahtara, no nakon početka rata morao je napustiti zemlju i sada se nalazi u svojoj domovini.

"Iz jednog doma se vratiš u drugi,nažalost, iz rata kao izbjeglica. Treći puta u životu napuštam dom, Ali dobro, treba biti pozitivan. Došao sam ovdje javiti se predsjedniku Hajduka i svim ljudima uključenima u humanitarni rad. Pomogli su uz Dinamo koji je dočekao preko 80 djece iz akademije i primio ih stvarno lijepo. Zaustavili su se tu u Splitu gdje treniraju svaki dan. Hajduk je dao sve uvjete kakve su imali i u Ukrajini. Djeca su jako sretna, ja sam jako zahvalan i Dinamu što ih je primio kada su došli i sada Hajduku koji je stvarno napravio nešto fenomenalno. Nikad im to nitko iz Ukrajine neće zaboraviti", rekao je Srna na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Vatreni nije mogao izbjeći pitanje o ždrijebu svjetskog prvenstva, koji će se održati u petak predvečer:

"Nije važno koga ćemo izvući i s kim ćemo igrati. Hrvatska je pokazala da je druga na svijetu i da može sa svima igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je užitak za gledati'

Srna je na kraju komentirao klub u kojemu je ponikao, Hajduk, koji ove sezone napada titulu u HNL-u

"Vratio sam se kući, tu gdje sam krenuo. Svaki put se naježim kada ovdje dođem. Dvije moje ljubavi su Hajduk i Šahtar, naravno uz Neretvu iz Metkovića. Prekosutra navijamo za Hajduk u utakmici koja će vjerojatno odlučiti u kojem smjeru će ići prvenstvo (op.a. Hajduk u nedjelju igra s Osijekom). Već je kada se Hajduk sedam kola prije kraja bori za naslov prvaka je pozitivan znak, toga već dugo nije bilo i što se tiče prvenstva, daj Bože da tako ostane. Užitak je to za gledati - pobijediš prvog, izgubiš od osmog. To je ono što nam je falilo zadnjih 15 godina, dobra konkurencija", rekao je Srna i zaključio:

"Ja navijam za Hajduk, nadam se da je kup naš i borimo se za prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo