Eduardo 'poludio' dva mjeseca prije odlaska!

Šahtar je nastavio niz dobrih rezultata te je na svom travnjaku nadigrao momčad Karpatija, ponajviše zahvaljujući našem Eduardu da Silvi koji nakon dugo vremena briljira na travnjaku.

7.4.2014.
12:33
VOYO logo

Šahtar je ovom pobjedom zadržao vodeću poziciju u prvenstvu s tri boda i utakmicom više od drugoplasiranog Dnjipra. Darijo Srna asistirao je za prvi pogodak Eduarda da Silve koji je do odlaska na odmor postigao još jedan pogodak i tako olakšao posao Šahtaru u nastavku susreta.

U prvom susretu u Lvivu poraženi smo s 3:2, no ovdje smo sasvim drugačije ušli u utakmicu. Tamo smo primili rani pogodak, zatim je došao i taj pogodak iz kaznenog udarca, ali smo u Donjecku protiv vrlo neugodnog protivnika ispunili zadaću. Najveće zasluge za to nosi Eduardo koji igra odlično i iako ima ugovor još samo dva mjeseca, nadamo se njegovom ostanku i dobrim igrama i u budućnosti", rekao je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HsVoxZElc78

Eduardo je u Ukrajinu preselio u ljeto 2010. godine, a ove sezone je u ukrajinskom prvenstvu u 17 nastupa postigao sedam pogodaka te je u Kupu u tri nastupa upisao tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo