SREBRNI VATRENI UPLEO SE U VELIKI SKANDAL SRPSKOG NOGOMETA: / Njegov potez zapalit će javnost u Srbiji

Image
Foto: AFP

'Sad ti je jasno što su mu radili'

4.1.2019.
13:31
AFP
VOYO logo

Srpski veznjak Eintrachta iz Frankfurta Mijat Gaćinović bio je u središtu skandala koji je prošle godine potresao nogometnu reprezentaciju Srbije. Naime, u utakmici protiv Litve u Ligi nacija Gaćinović se u svlačionici žestoko verbalno sukobio s izbornikom Srbije Mladenom Krstajićem. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srpskim medijima u studenome prošle godine spominjalo se i to da je Gaćinović navodno kopačkom gađao izbornika Srbije. Gaćinović je gađao izbornika Srbije jer ga je ovaj prekrižio nakon prvih 45 minuta u susretu. Izvadio ga je iz igre, a ovaj je na to poludio i napravio spomenuto. U obranu Krstajića odmah je stao Igor Kolarov koji je napao suigrača:

'Tko si to ti da to radiš? Što si u karijeri osvojio?!'

”Tko si to ti da to radiš? Što si u karijeri osvojio?!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaćinović se oglasio i javno ispričao, ali je rekao da nikakvog bacanja kopačke nije bilo.

“Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam potezom pogriješio. Smetale su mi neke stvari koje su se skupljale od prije. Uvijek sam govorio istinu. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji”, napisao je na svom Instagramu Gaćinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaćinović se po pitanju reprezentacije nije oglašavao

Od tog trenutka Gaćinović se po pitanju reprezentacije nije oglašavao. Tako je i ostalo za vrijeme davanja intervjua za srpski Mozzart Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću stvarno o reprezentaciji", rekao je Gaćinović kada mu je novinar pokušao postaviti pitanje vezano za reprezentaciju Srbije. Međutim, tada se dogodila jedna zanimljiva stvar. Naime, u tom trenutku se u razgovor uključio hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je odmah po izbijanju skandala javno stao u obranu svog suigrača. Rebić je sjedio za istim stolom i "izgovorio rečenicu koja će dodatno zaintrigirati nogometnu javnost u Srbiji", kako je to novinar Mozzart Sporta napisao:

Image

Croatia's forward Ante Rebic reacts during the penalty shootout during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Croatia and Denmark at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod on July 1, 2018. (Photo by Dimitar DILKOFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Rebić: 'Sad ti je jasno što su mu radili'

"Sad ti je jasno što su mu radili", rekao je Rebić novinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Gaćinović se u intervjuu dotaknuo i bivšeg trenera Eintrachta iz Frankfurta Nike Kovača, kod kojeg je igrao u špici. Kovač i Gaćinović ostali su prijatelji i nakon Nikinog odlaska u München na klupu velikog Bayerna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Niki Kovaču

"Niko je super lik i dosta mi je pomogao. Zahvalan sam mu na tome i uvijek sam se trudio na terenu sve mu vratiti dobrim igrama. Imao je tešku situaciju, dosta se pričalo o njegovu odlasku, ali Bayern je veliki klub i nije baš u njihovu maniru da odmah mijenjaju trenera nakon nekoliko kikseva. Oni su veliki i znaju kako se radi, tako da mislim da Kovač neće imati problema. Niko je dosta zahtjevan i strog. U nogometu ima dosta igrača koji imaju veliki ego, tako je i u Bayernu sa svim tim velikim igračima. Nije mu lako u Münchenu, ali vidi se da je uhvatio korak u posljednje vrijeme, Bayern igra sve bolje i ne sumnjam da će završiti posao na pravi način", kazao je Mijat Gaćinović.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo