SPREMA SE SENZACIJA: / Totti napušta Romu i odlazi u Englesku?

Image
Foto: AFP

Imamo igrača koji je bez dvojbe jedan od najboljih u povijesti Italije, a to je Francesco Totti.

17.3.2016.
10:41
AFP
VOYO logo

Potrudili su se oni i pronaći mu novi. Riječ je o Leicesteru, kojeg trenutno vodi, više nego uspješno, ClaudioRanieri. On navodno vjeruje da bi im Totti mogao pomoći sljedeće sezone u Ligi prvaka.

Tijelo ga ne sluša

"On jednostavno ne može igrati kao ranije. Tijelo ga ne sluša. Ugovor mu istječe na kraju sezone i on želi novi. Nevjerojatno je veliki pritisak na meni da mu ga ponudim, ali imao sam puno razgovora s njim i poručio sam mu da će biti s nama još 30 i više godina i da razmisli o tome i kako da završi karijeru. To je jako teško", smatra Pallotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smaram da je to inače teško, nego je to teško u kulturi poput talijanske pogotovo kada je u pitanju nogometaš koji je prodao najviše dresova i zaštitno je lice Rome. Bit će s nama u drugim ulogama još 30, 40 godina kada god se umirovi", dodao je Pallotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Tottijeva supruga u siječnju poručila da će se nogometaš umiroviti krajem sezone, on ju je sam opovrgnuo žaleći se na malu minutažu

Engleska pa MLS

"Ne mogu biti u Romi na ovaj način. Jasno mi je da u ovim godinama igram manje, ali završiti karijeru na ovaj način je loše za mene kao čovjeka i onoga što sam dao Romi. Zahtijevam više poštovanja zbog svega što sam dao klubu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog tih riječi pao je dodatno u nemilost trenera LucianaSpalettija, koji ga je izostavio iz momčadi u nekoliko utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju pred Tottijem su ključne odluka, a ako ode u Englesku jasno je da neće igrati svaku utakmicu, ali bi to bila za njega fantastična avantura i prilika da zaigra u najjačoj ligi na svijetu. Tamo bi mogao provesti jednu sezonu, a potom kao i svi veliki nogometaši karijeru završiti u MLS-u, što je i namjeravao.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo