SPREMA SE JOŠ JEDNA SENZACIJA: / Perišić je prošlost, Mourinho potvrdio interes za zvijezdu Reala

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Unatoč brojim glasinama malo tko je očekivao da će Neymar zaista prihvatiti ponudu PSG-a i napustiti Barcelonu nakon četiri godine.

7.8.2017.
17:54
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Međutim, sudeći prema glasinama ovo ljeto moglo bi ostati upamćeno po još nekoliko astronomskih transfera. Kylian Mabappe, Paulo Dybala, Philippe Coutinho... samo su neka od velikih imena čiji bi eventualni transferi mogli prijeći granicu od 100 milijuna eura.

Među njima bi se lako mogao naći i Gareth Bale. Trener Manchester Uniteda u ponedjeljak je javno izjavio da je zainteresiran za zvijezdu Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato engleski i španjolski velikan u utorak navečer igraju utakmicu europskog Superkupa u Skoplu, a uoči susreta Portugalac je stao pred novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam li o dovođenju Garetha Balea? Ako će zaigrati u utorak onda mislim da ne. To će značiti da je u planovima trenera i kluba. Također on želi ostati u Real Madridu. Tako da nisam o tome razmišljao. Međutim, ako nije u planovima kluba, odnosno da će se dolaskom novog igrača naći na izlaznim vratima, onda sam ga spreman čekati i boriti se s drugima za njega. Ali napomimnje, ako zaigra to će biti najbolja potvrda da je još uvijek poželjan u momčadi", poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovio je ranije o Ivanu Perišiću te je u razgovoru za Premium Sport potvrdio da je ta priča gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo