Zbog dinamovca rade najskuplji transfer u povijesti kluba?!

Sporting iz Lisabona navodno je razočaran izvedbama u dosadašnjem dijelu sezone te je za Matea Kovačića spreman ponuditi 12 milijuna eura, što bi bio najskuplji transfer u povijesti tog kluba.

15.12.2012.
12:32
VOYO logo

Prema tvrdnjama Sportskih novosti Sporting je proteklih dana telefonski kontaktirao sportskog direktora ModrihZorana Mamića te bi sada u Maksimir trebala stići ponuda i na papiru.

Za 18-godišnjeg veznjaka su se u protekle dvije godine raspitivali brojni europski velikani, a Dinamovi čelnici će teško odoljeti tako izdašnoj ponudi za Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting je do sada najviše novca (8,8 milijuna eura) izdvojio za Brazilca Eliasa te bi kupnjom Kovačića za 12 milijuna eura postavio novi klupski rekord.

Iz Dinama su poručili da nema nikakvog kontakta između klubova i da "zasad neće biti prodaje", te da na "Kovačiću i Aliloviću žele izgraditi jači Dinamo", no poznato je da 'miris milijuna' u Maksimiru često mijenja planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od vodećih talijanskih nogometnih novinara Alfredo Pedulla na svojoj je web-stranici kao ekskluzivu objavio vijest kako Juventus pregovara sa zagrebačkim Dinamom oko Matea Kovačića.

Mlađahni veznjak zapeo je za oko mnogim europskim klubovima, ali Pedulla tvrdi da je najdalje otišao aktualni talijanski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Juve pregovara s Dinamom oko Matea Kovačića, veznjaka rođenog 1994. godine. Posljednjih je dana Juventus čuo uvjete hrvatskog kluba: cijena je oko četiri milijuna'', piše Pedulla i navodi da Kovačića prati i Manchester United.

''Kovačić može igrati defenzivnog veznjaka ili playmakera. Ideja je da ga Juventus ostavi u Zagrebu do ljeta'', zaključuje Pedulla. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo