PAŠALIĆ O HAJDUKU BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Krivo mi je zbog svega što se događa, a njega mi je posebno žao'

Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Deset kola prije kraja Mario je već prebacio prošlogodišnju najbolju sezonu karijere

3.7.2020.
19:58
Marco Bertorello / AFP / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski veznjak, MarioPašalić, još jednom se pokazao kao motor Atalante koji klub iz Bergama gura u Ligu prvaka. U četvrtak navečer goste im je stigao Napoli, a doma je ispraćen s dva gola od kojih je prvi postigao upravo Pašalić. Mario se nakon utakmice vrijedne Lige prvaka javio za RTL pa progovorio o Atalanti, otkupu ugovora od Chelseaja, ali i o Hajduku.

"Praktički ovom pobjedom smo njih eliminirali jer su oni bili nakon Rome jedini koji su nas mogli ugroziti. Još nije matematički osigurana ta Liga prvaka koja nam je cilj za dogodine iako imamo veliku prednost i težimo tome i dok god nije gotovo moramo odraditi to pošteno", kazao je Pašalić za RTL. Vatreni je prodisao nakon što je Atalanta prije 14 dana otkupila njegov ugovor od Chelseaja za 15 milijuna eura. Na Otoku navijači tuguju, a na Čizmi likuju jer znaju da su dobili vrhunskog igrača za smiješni novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon su mi se posložile stvari i jako mi je drago zbog toga što mi sve paše. Od samog grada Bergama do navijača do full super trenera, fantastične ekipe, pravimo stvarno odlične rezultate ove dvije sezone", naglasio je.

Image
Foto: Profimedia

Atalanta's Croatian midfielder Mario Pasalic (R), Atalanta's Brazilian defender Rafael Toloi (L) and Atalanta's Colombian forward Duvan Zapata (Rear C) react after Atalanta's Croatian midfielder Mario Pasalic opened the scoring during the Italian Serie A football match Atalanta vs Napoli played on July 2, 2020 behind closed doors at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 538815770, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Osvrnuo se godine lutanja po posudbama iz Chelseaja koje su sve više ubijale potencijal koji neupitno ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake sezone moraš vidjeti gdje ćeš, početkom sedmog mjeseca moraš ići u London na pripreme, a pretpostavka je da nećeš ostati tamo, da ćeš morati ponovno na posudbu tako da nije bilo lako, nije bilo jednostavno, malo je i dosadilo moram priznati", rekao je igrač koji se preporodio u Atalanti. Golovi stižu, u Ligi prvaka čekaju četvrtfinale, a Pašalić je postao dio generacije koja piše povijest kluba.

"Atalanta raste iz godine u godinu. Već zadnje tri četiri godine sudjeluje u europskim natjecanjima, redovito je u vrhu Serie A tako daa.. Pokazali smo i prošle sezone i ove, da se možemo nositi s najjačima. Tako da mislim da ova ekipa ima još jako puno prostora za napredak", rekao je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako tako se nada i Hajduku. Splitski problemi uvijek su tema u Bergamu.

"Krivo mi je što su rezultati takvi, što je atmosfera takva, ali nažalost smo već navikli u proteklih par godina na takve situacije tako da nije ništa novo. Žao mi je trenera Tudora jer smatram da je odličan trener, odličan stručnjak. Pod njegovom paskom sam zapravo proigrao i izašao na scenu tako da ja se nadam da će nam budućnost donijeti puno bolje dane", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo