To je to! Još jedan Vatreni došao igrati u Hrvatsku

Novi igrač RNK Split je Tomislav Dujmović.

3.7.2013.
11:37
VOYO logo

Nakon što je u vrh Splitova napada stigao bivši VatreniMate Bilić, momčad s Parka mladeži dobila je još jednu reprezentativnu uzdanicu, na vrlo važnoj poziciji zadnjeg veznog.

Tomislav Dujmović odigrao je u eri Slavena Bilića 19 utakmica za hrvatsku reprezentaciju i niti jednom nije podbacio. Pouzdani veznjak stoga će sigurno biti veliko pojačanje Splitovaca, o čemu svjedoči i njegova inozemna karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najljepše dan proveo je u Amkaru iz Perma te moskovskom Lokomotivu, a u Split se vratio kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao dvogodišnji ugovor s Dinamom iz Moskve.

"Drago mi je da sam došao u sredinu koja je ambiciozna i ima za cilj vrh hrvatskog nogometa. Drago mi je što su u meni prepoznali figuru koja će pomoći u tom razvoju. Pregovori nisu dugo trajali, brzo smo to riješili na obostrano zadovoljstvo", izjavio je Dujmović na predstavljanju u Splitu, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7X7WoyDB2U4

"Split je najveći klub u Hrvatskoj za koji sam do sada igrao. Sva tri ostala su bila pri dnu. Došli smo Mate Bilić, ja i svi ostali ovdje da se borimo za vrh. Nadam se da ćemo kvalitetnim radom i pristupom uz malo sreće ganjati prvo mjesto i Europu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo