VRIJEME JE ZA RASTANAK

SPLIĆANI OSTAJU BEZ NAJVEĆEG DRAGULJA: Tri kluba se ‘tuku’ za najboljeg Hajdukovog nogometaša

Sve je izglednije da će u predstojećem ljetnom prijelaznom roku najveći Hajdukov talent Nikola Vlašić napustiti Poljud.

Splitski klub i dalje preživljava najviše zahvaljujući prodaji igrača i nema sumnje da će i ovo ljeto na taj način tražiti financijsku stabilnost. Najvredniji igrač u Hajdukovoj svlačionici nedvojbeno je 19-godišnji Nikola Vlašić i za očekivati je da će Splićani upravo na njemu pokušati zaraditi.

Mihajlović ga želi u Torinu

Kako piše talijanski portal Tuttomercatoweb, za Vlašića u ovom trenutku ozbiljno zanimanje pokazuju tri kluba iz Serije A – Fiorentina, Torino i Sampdoria. Procjenjuje se da će Hajduk za svoga ofenzivnog veznjaka tražiti oko pet milijuna eura, što je za spomenute klubove visoka cijena, ali ne i ona koja bi ih otjerala. Pogotovo kad se uzme u obzir da bi za koju godinu mogli zaraditi na Vlašiću nekoliko puta veći iznos.

U Fiorentini su posljednjih godina Hrvati itekako na cijeni, u toskanskom klubu trenutno igraju Nikola Kalinić, Milan Badelj i Hrvoje Milić. Sa Sampdorijom je, pak, Hajduk poslovao ove zime kada joj je prodao stopera Lorenca Šimića, dok je u Torinu za Vlašića zagrizao srpski trener Siniša Mihajlović koji ga vidi kao idealnog partnera Ademu Ljajiću.

Povratak na Net.hr