SJAJAN VIDEO KOJIM JE KOVAČIĆ DOČEKAN U CHELSEAJU: /

Ovo najbolje pokazuje kakva je Mateo zvijezda u Londonu

Image
Foto: Screenshot

Kovačić je u Chelsea stigao nakon 109 odigranih utakmica za Real

9.8.2018.
13:36
Screenshot
VOYO logo

Srebrni Vatreni Mateo Kovačić potpisao je jednogodišnju posudbu iz Reala u Chelsea. Njegov novi poslodavac do kraja lipnja iduće godine službeno mu je poželio dobrodošlicu i predstavio ga navijačima na društvenim mrežama u novom dresu. Pa tako na svojoj službenoj web stranici Chelsea piše:

NIKOLA JURČEVIĆ ZA NET.HR O KOVAČIĆU, MODRIĆU I OTKAZU U DINAMU: ‘Pogodilo me sve to u Maksimiru, tajming je bio loš’

"Dvadeset i četverogodišnji hrvatski nogometaš u Chelsea dolazi kao igrač koji je nastupao u Serie A, La Ligi i Ligi prvaka. Nastupio je u pet utakmica za Hrvatsku tijekom puta do finala SP-a ovog ljeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je u Chelsea stigao nakon 109 odigranih utakmica za Real u tri godine koliko je proveo u Realu. Osvojio je tri Lige prvaka i Primeru, a za Real je zabio tri i asistirao za osam golova. U prosjeku je igrao 49 minuta po utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam sretan i uzbuđen što sam ovdje u Chelseaju. To je nevjerojatan osjećaj. Pokušat ću učiniti sve što mogu za ovaj klub. Premiership je nova liga za mene, početak je uvijek težak, ali siguran sam da će mi trener i moji novi suigrači pomoći u prilagodbi. Veselim se sjajnoj sezoni ", izjavio je Mateo Kovačić koji je u ovom engleskom velikanu dočekan poput prave zvijezde. Tome svjedoči i ovaj video dobrodošlice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo