SPEKTAKL KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI UNUCIMA: / Bilić saznao suparnika na otvaranju novog stadiona

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Premierligaš West Ham odbrojava posljednje dane na kultnom Upton Parku ili Boleyn Groundu. Od 1904. je taj stadion bio dom Čekićarima, ali došlo je vrijeme za selidbu.

25.4.2016.
11:24
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Od sljedeće će sezone West Ham domaće utakmice igrati na Olimpijskom stadionu koji prima 60.000 gledatelja i bit će treći po kapacitetu u Premier ligi. A kako bi proslavili novi početak, u klubu su odlučili počastiti navijače pravom poslasticom.

'Monumentalni dan'

Tako će 7. kolovoza u prvoj utakmici na Olimpijskom stadionu West Ham ugostiti talijanskog nogometnog diva Juventus. Momčad našeg Slavena Bilića će se uoči početka nove sezone imati priliku okušati protiv jednog od najjačih europskih klubova koji je upravo na pragu petog uzastopnog naslova u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljeni smo što ćemo takav monumentalni dan u povijesti West Hama obilježiti ugošćavanjem jednog od najvećih svjetskih klubova. Oduvijek nam je namjera bila otvoriti novi stadion utakmicom primjerenom za takvu priliku, a dvoboj protiv talijanskog prvaka, protiv kluba koji dijeli slične vrijednosti kao mi, to svakako jest", poručili su suvlasnici West Hama David Sullivan i David Gold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinjeni su ogromni napori posljednjih godina kako bi stadion bio spreman za našu prvu utakmicu. Jedva čekamo da pokažemo navijačima i cijelom svijetu kako će čudesno izgledati. Čeka nas utakmica o kojoj ćete pričati unucima", zaključili su čelnici Hammersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo