SPAS U POSLJEDNJI TRENUTAK: / Marko Pjaca pronašao novi klub, no je li ovo dobra destinacija za oporavak karijere?

Image
Foto: Profimedia

Pjaca je sad u problemu jer ima samo nekoliko sati da pronađe novu sredinu

30.1.2020.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Pisalo se danima kako će povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, nastaviti karijeru u redovima Cagliarija i navodno je sve već bilo dogovoreno između klubova, ali posao je iznenada propao. Pregovori su prekinuti i navodno se, prema tvrdnjama talijanskih medija, neće nastaviti. Iako se isprva nija znao razlog naprasnog odustajanja, kasnije je otkrivena pozadina priče.

Razlog zbog kojeg je predsjednik Cagliarija Tomasso Giulini odustao od Pjace povezan je s dovođenjem Urugvajca Gastona Pereire uz PSV-a, tvrdi to talijanski Goal. Cagliari želi kupiti Pereiru već ove zime, a prethodno su vagali hoće li dovesti Pjacu ili Pereiru i na koncu su se odlučili za Urugvajca, ali njega će, za razliku od Pjace koji je trebao doći na posudbu, otkupiti odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Marko Pjaca AFP

Pjaca je sad u problemu jer ima samo nekoliko sati da pronađe novu sredinu, a čini se kako se ipak našao klub koji Pjacu želi dovesti odmah. Naime, talijanski mediji pišu kako bi Pjaca mogao završiti u Sampdoriji. Đenovski klub trenutno se bori za opstanak i samo je na pet bodova od zone ispadanja, kao 16. momčad lige, a vodi ih legendarni Talijan Claudio Ranieri.

Da, nije to klub u kojem će se Pjaca moći dugo prilagođavati. Njima treba brzo i kvalitetno rješenje, što Hrvat svakako može biti, a ono što barem malo ohrabruje, Ranieri uglavnom koristi 4-4-2 sustav s krilima i tu bi Pjaca mogao profitirati. No, u Đenovi ga čeka dosta naporan posao za koji se baš i neće imati vremena pripremati, ali trenutno je sve bolje od grijanja klupe ili još gore, sjedenja na tribini u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo