Španjolski reprezentativci obećali 'pomoći' Vatrenima

'Mi ćemo pobijediti Italiju i Irsku u prve dvije utakmice, pa ćemo vidjeti što vama treba! Lako ćemo se dogovoriti.

4.12.2011.
13:12
VOYO logo

Ivan Rakitić naš je jedini reprezentativac koji igra u Španjolskoj, a kijevski je ždrijeb gledao u društvu suigrača iz Seville, Alvara Negreda i Jesusa Navasa, španjolskih reprezentativaca.

"Kad su izvučene skupine i kad smo doznali raspored igranja, rekli su mi ovako: 'Ne brini se, Ivane, mi ćemo pobijediti Italiju i Irsku u prve dvije utakmice, pa ćemo vidjeti što vama treba i lako ćemo se dogovoriti!' Ha-ha, baš su me oraspoložili, jer nisam baš bio najzadovoljniji ždrijebom. Oni su, inače, samouvjereni, sigurni su u prolaz skupine, zapravo vjeruju da će opet otići do kraja, rekao nam je Rakitić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je moglo biti teže, ali i lakše, no ne trebamo se više time opterećivati."

No, šalu na stranu, Vatreni bi ipak trebali brinuti prvenstveno o sebi. Italiju moramo gledati kroz podatak da su u 10 utakmica primili samo dva pogotka, najmanje od svih momčadi u kvalifikacijama. Naš drugi suparnik Španjolska je, pak, uz Njemačku jedina momčad sa 100 posto osvojenih bodova u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I španjolski su igrači na Twitteru svi redom napisali da su u jakoj skupini, no da im je jedini cilj naslov.

"Imamo vrlo tešku skupinu, no osvojit ćemo naslov", napisao je Cesc Fabregas. Njegov partner u veznoj liniji Andres Iniesta je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo obraniti titulu, zagrljaj svima".

Na oprez poziva Iker Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo je jakih momčadi i naša obrana naslova će biti itekako teška. Laganog suparnika nema i bit će to velika borba za svaku pobjedu", napisao je vratar Furije na Twitteru.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo