Veliki povratak ikone Reala: 'Patio sam'

Španjolska nogometna reprezentacija savladala je Haiti s 2:1 u prijateljskom susretu igranom na američkom tlu, na travnjaku Sun Life Stadiuma u Miamiju.

9.6.2013.
14:21
VOYO logo

Aktualni svjetski i europski prvaci, u čijem je sastavu na vratima od prve minute krenuo Iker Casillas, kapetan Reala kojeg je prošle sezone Jose Mourinho izbacio iz udarne postave, vodili su 2:0 već nakon 19 minuta igre, a strijelci su bili Santi Cazorla i Cesc Fabregas.

No, potom je uslijedilo opuštanje Furije, što joj se osvetilo u završnici kada je primila gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac za Haiti u 78. minuti bio je Donald Guerrier. Na vratima Španjolske u tom je trenutku stajao Pepe Reina koji je zamijenio Casillasa u drugom poluvremenu.

Iker Casillas je nakon utakmice priznao da je prolazio kroz teške trenutke proteklih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Patio sam dok nisam igrao, a to je potrajalo oko četiri mjeseca. Nakon toliko vremena bez igre bio sam i sretan i nervozan uoči utakmice. Možda je ponekad i dobro da ti se ovakve stvari dogode jer počneš više cijeniti one lijepe trenutke", kazao je Casillas, koji nije želio komentirati činjenicu da je njegov suigrač Alvaro Arbeloa dao podršku Mourinhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realova sezona je završila, a on ima pravo na svoje mišljenje. Ne moram govoriti o njemu. Najvažnije je da sam se vratio nogometu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo