VATRENI JE TRENUTNO TOP-TEMA / Uvjerljivo jedan od najbrutalnijih napisa o Modriću posljednje vrijeme. Luka proglašen i doktorom i monstrumom

Image

Luka Modrić je ponovo odigrao brutalnu utakmicu i to je također zapelo za oko novinarima ugledane Marce

13.12.2021.
8:28
VOYO logo

U velikom madridskom derbiju Real je na Santiago Bernabeu pobijedio Atletico sa 2-0 uz još jednu sjajnu predstavu kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Lider Primere je pružio sjajnu predstavu protiv aktualnog prvaka upisavši sedmu uzastopnu ligašku pobjedu ove sezone, te desetu u svim natjecanjima.

Real je poveo u 16. minuti sjajnim pogotkom Karima Benzeme kojem je to bio čak 36. gol u kalendarskoj godini u svim natjecanjima. Do sada je najviše zabio 2019. kada je postigao 35 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je presjekao loptu, dodao do Casemiru, ovaj je produžio do Asensija koji je potom uposlio Vinciusa. Brazilac je odlično ubacio, a Benzema krasnim volejem zabio za vodstvo domaćina. Pitanje pobjednika je razriješeno u 57. minuti nakon brze kontre. Vinicius je ponovo bio asistent, a pogodak je postigao Marco Asensio.

Atletico je imao nekoliko odličnih prilika, no Thibaut Courtois je branio sjajno. Modrić je odlično odigrao cijeli susret, a Realovi navijači nekoliko su ga puta nagradili ovacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI MU SE KLANJAJU /

Pljušte reakcije na Modrićev nastup, Ancelotti pojasnio potez koji je mnoge iznenadio: 'Zbog toga sam ga zagrlio'

Image
SVI MU SE KLANJAJU /

Pljušte reakcije na Modrićev nastup, Ancelotti pojasnio potez koji je mnoge iznenadio: 'Zbog toga sam ga zagrlio'

Marca u deliriju zbog Luke

Iako nije zabio niti asistirao, osim ako ne računate predasistenciju kod prvog gola, Luka Modrić je ponovo odigrao brutalnu utakmicu i to je također zapelo za oko novinarima ugledane Marce.

"Carlu Ancelottiju savjetuje se da dozira Luku Modrića kako se ne bi potrošio, ali kako će se Realov trener čak i privremeno odreći ovakvog monstruma? Čarobni Modrić igra sve, i to na najvišoj razini", piše Marca u uvodu članka u kojem ocjenjuju igrače, a Modrića su u nastavku posebno nahvalili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedna doktorski odigrana utakmica Modrića, i u napadu i u obrani. Presijecanjem Atleticova napada započeo je akciju za prvi gol, ali to je samo jedan od slučajeva u kojima je prekinuo opasne napade Atletica. Modrić je primjer totalnog nogometaša", stoji u tekstu Marce.

Lider Reala

Nadalje, Modrić je završio i u naslovu Marcina izvještaja s utakmice, a kažu ovako: "Modrić vodi nedodirljivog lidera". Modrić je za svoju igru dobio tri zvjezdice, što je maksimum, a uz njega je to dobio jedino Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku se pak navodi. "Modrić je diktirao igru ne samo Reala nego i cijelog madridskog derbija, čime je Realu omogućio autoritativnu pobjedu. Lidera nema tko zaustaviti, pa tako ni aktualni prvak koji je napustio Bernabeu dotučen. To mu je napravio apsolutni vladar terena, Luka Modrić. Hrvat vodi Real na svim bojišnicama, u obrani i napadu, s loptom i bez nje. Tako je sve napore Atletica učinio beskorisnima. Realova desetka je odigrala tako da je njegov trener čekao kraj utakmice kako bi mu čestitao. Modrić je odlučivao kako, kada i što će se igrati na Bernabeuu", piše Marca pa zatim nastavlja.

"Sjajnim potezom otključao je najtežu utakmicu sezone. Pročitao je Kokeovo dodavanje te njegovim presijecanjem pokrenuo odličnu akciju okrunjenu golom... Atletico se borio svim silama, ali nije mogao protiv sudbine, točnije Luke Modrića. On je presudio prvaku vladanjem cijelim terenom, koji je preorao i prekrojio po svojoj mjeri. Nekoliko njegovih akcija bile su prave ekshibicije koje su dizale Bernabeu na noge. Neponovljiv igrač", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo