DOMINACIJA 'KRALJEVA' / Real razmontirao Atletico u gradskom derbiju, Modrić dobio ovacije s tribina, odigrao doktorsku utakmicu

Image
Foto: Profimedia

Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu, a više puta zaradio je ovacije cijelog stadiona zbog svojih predivnih rješenja u iznošenju lopte

12.12.2021.
22:56
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid pobijedio je2:0 u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida i tako povećao prednost na ljestvici španjolskog prvenstva. Strijelci za Real bili su Karim Benzema u 16. minuti te Marco Asensio u 57. minuti. Asistent za oba pogotka bio je Vinicius Junior.

Real Madrid poveo je u 16. minuti derbija. Santiago Bernabeu i gledatelje pred malim ekranima oduševila je sjajna akcija koju je započeo Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je izgubio loptu blizu centra, Modrić je prenio loptu koja je došla do Viniciusa Juniora na desno krilo.

Brazilski velemajstor pronašao je u sredini centaršutem Karima Benzemu koji je dočekao tu loptu na volej i zakucao ju u mrežu Jana Oblaka za 1:0. Sjajnu akciju Reala o kojoj će se još sigurno pričati ovih dana možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRILJANTNA OKOMITA AKCIJA /

Pogledajte fantastičan pogodak Reala, sve je krenulo od Luke Modrića

Image
BRILJANTNA OKOMITA AKCIJA /

Pogledajte fantastičan pogodak Reala, sve je krenulo od Luke Modrića

Luka dobio ovacije

Modrić je nastavio s odličnom igrom u ovoj utakmici. U jednom su se trenutku pri iznošenju lopte oko njega našla trojica igrača Atletico Madrida, a Luka ih je jednim potezom izbacio iz igre.

Zapljeskale su mu u tom trenutku cijele tribine Santiago Bernabeua. Lukin sjajan potez pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje pobjednika je razriješeno u 57. minuti nakon brze kontre. Vinicius je ponovo bio asistent, a pogodak je postigao Marco Asensio.

Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu, a više puta zaradio je ovacije cijelog stadiona zbog svojih predivnih rješenja u iznošenju lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real dominira u Primeri

Atletico je imao nekoliko odličnih prilika, no Thibaut Courtois je branio sjajno. Šime Vrsaljko nije bio u krugu kandidata za gostujući sastav zbog ozljede.

Za razliku od Reala koji juri porema naslovu prvaka, Barcelona nikako da izađe iz krize. Katalonci su na gostovanju kod Osasune odigrali 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 42 bodova ispred Seville koja ima 34 i Betisa sa 33 boda. Atletico Madrid je četvrti sa 29 bodova, dok je Barcelna osma sa 24 boda.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo