ŠPANJOLCI TVRDE DA JE REAL U LOVU NA VATRENOG ASA: / Već kucaju na vrata njegova kluba s bankovnim jamstvom od 60 milijuna eura

Image
Foto: PIXSELL

Real Madrid se sprema na snaženje igračkog kadra

21.11.2018.
10:46
PIXSELL
VOYO logo

Neizostavan član Interove nogometne momčadi i hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović meta je Real Madrida. Tvrdnja je to portala eldesmarque.com koji navodi da je sredina terena Realove momčadi ona koja treba osvježenje zbog igara Luke Modrića i Tonija Kroosa koje nisu na uobičajeno visokoj razini, a da je Brozović igrač iza kojeg je najkompletnija sezona od dolaska u Inter i nogometaš zbog kojeg su spremni duboko gurnuti ruku u džep.

Transfer vrijedan 60 milijuna eura

Spominje se da bi vrijednost mogućeg transfera kojim bi Brozović Milano zamijenio Madridom bila oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je ključni igrač u idejama Luciana Spallettija, dodaje izvor obašnjavajući da je 26-godišnjak nastupio u svim utakmicama osim u jednoj koju je preskočio zbog ozljede mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović će, ostvare li se nagađanja izvora, preuzeti broj jedan na listi hrvatskih nogometaša po pitanju vrijednosti transfera. Rekorder je još uvijek Mateo Kovačić iza kojeg je isti put koji se predviđa Marcelu. Naime, upravo iz Intera je prešao u Real Madrid u transferu čija je vrijednost, navodi Transfermarkt, iznosila 31 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo