ŠPANJOLCI PRIMIJETILI NEVJEROJATAN DETALJ KOD MODRIĆA: / 'Zidane je za Hrvata imao sasvim druge planove, ali...'

Image

Modrić je na terenu proveo 90 minuta i odigrao ih je u vrlo jakom tempu

11.4.2021.
14:24
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije i ponajbolji igrač Real Madrida, Luka Modrić, odigrao je vrhunski El Clasico protiv Barcelone.

Čitatelji ugledne Marce proglasili su ga igračem utakmice u 2:1 pobjedi Reala, a Modrić je naprosto oduševljavao svojim proigravanjima, igri u napadu i obrani, pa zapravo i ne čudi previše što su svi toliko oduševljeni njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je na terenu proveo 90 minuta i odigrao ih je u vrlo jakom tempu, a valja svakako naglasiti da je Luka već dobro zagazio u 36. godinu života.

Upravo je ta Modrićeva iznimna izdržljivost i dugovječnost inspirirala urednika uglednog Munda Deportiva, Manuela Brunu, da o njemu napiše nekoliko rečenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je poput dječaka. On je vatrootporan ili ima tajnu mladosti koju ne otkriva. Hrvat ima 35 godina i kada većina igrača razmišlja o odlasku u mirovinu ili je u mirovini, on je još uvijek tu. Daje sve od sebe i ne propušta ni minutu u Realu", ističe novinar.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

December 15, 2020, Madrid, Spain: Luka Modric and Zinedine Zidane of Real Madrid during the Spanish Liga Santander match between Real Madrid and Athletic Club de Bilbao at at Estadio Alfredo Di Stefano in Madrid, Spain.,Image: 576339448, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zidane je imao druge planove

Naglašava zatim da je trener Zidane početkom sezone imao neke sasvim druge planove za Luku, ali su se oni izjalovili. "Početkom sezone Zidane je prozvao Odegaarda kao Modrićeva zamjenika, koji je ove sezone trebao biti manje istaknut. No planovi su jedno, a stvarnost drugo. To pokazuje da je Modrić danas i dalje iznad mnogih mlađih igrača", piše novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primijetio je zatim još neke zanimljive detalje kod Modrića.

"Modrić je drugi po broju odigranih utakmica ove sezone. Nadmašuje ga samo Thibaut Courtois koji je odigrao 40 utakmica. Modrić nadmašuje Kroosa (38), Viniciusa (38), Varanea, Mendyja i Casemira (36) te Benzemu (34). Modrić je odigrao 29 utakmica od posljednje 32 koliko je Real Madrid odigrao. Zidane ga je mijenjao tek onda kada bi utakmica već bila odlučena, jer zna da s Modrićem Real ima kontrolu posjeda i jači je u defenzivi. Da, jer unatoč činjenici da je Modrić bogatstvo s loptom u nogama, u defenzivi je i dalje jedan od najefikasnijih u Realovoj momčadi", piše tako novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je još kako Modriću koncem sezone istječe ugovor, ali ustvrdio je kako će gotovo sigurno ostati u Realu i pristati na deset posto manju plaću i još godinu dana ugovora.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo