ŠPANJOLCI PIŠU O TEŠKOJ SITUACIJI VATRENOG: / 'Zbog ovog je pao u nemilost Zinedinea Zidanea'

Image
Foto: AFP, Duane Burleson

Kovačić je u nemilosti, piše Španjolska Marca osvrčući se na činjenicu da hrvatski reprezentativac od početka nove godine ima znatno manju minutažu nego u prvom dijelu sezone.

16.3.2017.
23:04
AFP, Duane Burleson
VOYO logo

Dnevni list blizak aktualnim svjetskim prvacima navodi kako je Mateo Kovačić žrtva Zinedinea Zidanea koji je odlučio iskušati nova rješenja u veznom redu.

"Krajem 2016. Kovačić je uživao u najboljem razdoblju otkako je stigao u klub. Započeo je i odigrao izvrsno u važnim susretima kao onima protiv Barcelone i Atletica. Unatoč tomu, ulaskom u novu godinu stvari su se promijenile", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojašnjavaju kako je jedan od razloga tomu Casemirov oporavak od ozljede, ali ponajviše promjene u sastavu koje je uveo Zidane. Točnije Marca navodi kako Francuz u posljednje vrijeme preferira Isca i Jamesa Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvojac je bio na izlaznim vratima, ali Zidane sada želi da njegova momčad igra puno aktivnije s loptom u posjedu. Real igra puno bolje s napadački orijentiranim dvojcem nego s Kovačićem. Iako je ove sezone ostavio traga posljednjih tjedana se muči kako bi ostao na prošlogodišnjoj razini", piše Marca.

Za kraj navode kako je Zidane prošlog ljeta želio njegov ostanak te da je igrač uvjeren da može preokrenuti stvari u svoju korist i ostati važan dio momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo