SPACO PONOVNO BRILJIRA: / 'Dobit cemo Dinamo! Ne znam kako, ali smislit cu'

Trener Hajduka Stanko Poklepovic cvjetao je od srece i zadovoljstva nakon sto su njegovi nogometasi u 24. kolu hrvatskog prvenstva kao gosti bili bolji od Osijeka s 1:0.

8.3.2015.
20:30
VOYO logo

Poklepoviceva 'spiralna impostacija' tako je napokon pala na plodno tlo i donijela Hajduku, barem privremeno, skok na trece mjesto ligaske ljestvice. Jedini je pogodak u Gradskom vrtu postigao Andrija Balic u sudackoj nadoknadi prvog poluvremena.

"Mi smo u procesu prilagodbe na nacin igre i na igrace i zato nam je svaka pobjeda vazna. Ova je stvarno velika, mozda za nas i iznenadujuca pobjeda jer sam znao da ce nam u Osijeku biti jako tesko zbog protivnika koji je u teskoj situaciji i koji trazi nacin da se spasi. Osijeku zelim srecu, ali morat ce bodove traziti negdje drugdje", naglasio je Poklepovic nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedecem ga kolu ocekuje trenerski okrsaj protiv Zorana Mamica. Na Poljudu se igra najveci hrvatski derbi, a Dinamo stize u Split kao uvjerljivo vodeca momcad prvenstva. Spaco se, medutim, ne misli predavati.

"Trebamo ih dobit'. Ne znam jos kako, ali smislit cu nesto da dobijemo Dinamo", ispalio je 76-godisnji strucnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo