SOUTHGATE UOČI HRVATSKE VRATIO ROONEYA U REPREZENTACIJU: / Englez objavio popis za obračun s Vatrenima

Image
Foto: AFP

Hrvatska za tjedan dana igra sa Španjolskom, a nakon toga putuje na noge Englezima.

8.11.2018.
18:00
AFP
VOYO logo

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate objavio je popis igrača za utakmice s SAD-om i Hrvatskom. Na njemu se nakon dvije godine našao nekadašnji kapetan i najbolji strijelac Gordog Albiona Wayne Rooney. On bi se idućeg četvrtka na Wembelyu u utakmici humanitarnog karaktera s SAD-om trebao službeno oprostiti od reprezentativnog dresa te neće igrati protiv Vatrenih tri dana kasnije.

Opasni napadač

Za razliku od njega izabranicima Zlatka Dalića prijetit će napadač Bournemouth a Callum Wilson (26). Englez je u sjajnoj formi ove sezone pa ga je izbornik nagradio prvim pozivom u odabranu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

12.10.2018., Rujevica, Rijeka - Liga nacija, Hrvatska - Engleska. Gareth Southgate Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

"Najeveću prijetnju predstavljaju njegova utrčavanja iza suparničkih obrana, a ove se zone zabio je veliki broj golova", kazao je Southgate.

U reprezentaciju se vraća Loftus-Cheek, Michael Keane je također pozvan jer je zbog ozljeda upitan Joel Gomez, a ovaj put među odabranima nema Mason Mounta i to zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav: Pickford, Butland, Bettinelli, McCarthy, Alexander-Arnold, Chilwell, Dunk, Gomez, Keane, Shaw, Stones, Trippier, Walker, Barkley, Alli, Delph, Dier, Henderson, Lingard, Loftus-Cheek, Winks, Kane, Rooney, Rashford, Sancho, Sterling, Welbeck, Wilson

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo